چهارهزار بسته ارزش‌افزایی شیره هنگ تهیه و توزیع می‌شود

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۱ - ۱۷:۴۵
چهارهزار بسته ارزش‌افزایی شیره هنگ تهیه و توزیع می‌شود


۱۱ عقرب ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری درنظر دارد تا اخیر سال جاری مالی، چهارهزار بسته زراعتی به منظور ارزش‌افزایی برای شیره گیاه هنگ تهیه و به انجمن‌های تنظیم علفچر توزیع کند.
بخشی از این بسته‌ها تهیه و به اعضای انجمن‌های تنظیم علفچر و دیگر نباتات طبی در ولایت‌های هرات، بغلان، تخار، بلخ و سمنگان توزیع شده است. بخش باقی‌مانده تا اخیر سال مالی تهیه و توزیع می‌شود.
همین‌طور چهارصد بسته زیره برای احیای ساخت تخریب شده و چهارصد بسته ارزش‌افزایی این گیاه نیز تهیه و به اعضای انجمن‌های تنظیم علفچرها و نباتات طبی در ولایت بدخشان توزیع شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۱۴:۵۷
Background image

تثبیت موازی یک‌هزار جریب زمین برای ساخت سردخانه‌های عصری در دایکندی


۳۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای تطبیق حکم مقام عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی مبنی بر تثبیت موازی یک‌هزار جریب زمین جهت ایجاد و ساخت سردخانه‌های عصری، روند تثبیت زمین‌های مورد نظر در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۹:۲۶
Background image

سفر وزیر زراعت به سمنگان برای آغاز روند توزیع گندم و کمک نقدی به مهاجرین بازگشته

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
بر اساس هدایت عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، روند توزیع گندم از ذخایر وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و کمک‌های نقدی برای مهاجرین بازگشته  به کشور، طی مراسمی با. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۲:۲۰
Background image

سفر رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به ولسوالی چهاربرجک

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نیازمحمد وهاج رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، به‌منظور بررسی وضعیت امور زراعتی، مالداری و منابع طبیعی، به ولسوالی چهاربرجک سفر نمود.
در جریان این سفر،. . .

بازگشت به خبرها