باغداران پیش‌تاز بادغیسی روش‌های جدید باغداری را در هرات یاد گرفتند

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۸/۱ - ۱۲:۵۰
باغداران پیش‌تاز بادغیسی روش‌های جدید باغداری را در هرات یاد گرفتند
۱ عقرب ۱۳۹۹
وزارت زراعت، از طریق یکی از پروژه‌هایش، با راه‌اندازی یک سیر علمی برای بیش از ۶۰ تن باغدار پیش‌قدمِ ولسوالی‌های غورماچ، جوند، بالامرغاب و قادس ولایت بادغیس، به آنان مهارت‌های باغداری را در ولسوالی انجیل ولایت هرات آموزش داد.
این مهارت‌ها به صورت عملی و شامل یاددهی روش‌های جدید باغداری، شاخه‌بری درختان، دواپاشی، کنترل تلفيقى امراض و آفات نباتی، میزان درست استفاده از کودهای کیمیایی در فصل‌های مختلف و هم‌چنان باغدارى متراكم و تنظیم باغ‌های انگور به سیستم چلیه‌ای بود.
قرار است باغداران پيش‌قدم، این روش‌های جدید باغداری را در ولسوالی‌های‌شان استفاده کنند و به دهاقین دیگر نیز آموزش بدهند.
هدف از برگزاری این سیر علمی، بلند بردن سطح آگاهی باغداران در به کارگیری روش‌های جدید باغداری، در میان‌گذاری میتودها و تجربه‌های باغداران با هم‌دیگر و هم‌چنان شناخت و معرفی نژادهای زودرس میوه و سازگار با اقلیم حوزه جنوب غرب است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۱۵
Background image

بازدید هیئت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کندهار

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی از سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کوهکران و سبزیجات مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با همراهی مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۷
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی برای ۶۵۰ تن از دهقانان در کندز

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور حمایت از دهقانان، افزایش حاصلات زراعتی و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های دهقانی، برنامه توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۵۵
Background image

توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین پنجشیر؛ گامی در جهت زراعت میکانیزه

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین مستحق در ولسوالی پریان ولایت پنجشیر، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با همکاری کمیته بین‌المللی صلیب سرخ آغاز. . .

بازگشت به خبرها