امسال در کندز بیش از یک‌ونیم هزار جریب باغ ساخته شده است

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۷ - ۱۵:۴۱
امسال در کندز بیش از یک‌ونیم هزار جریب باغ ساخته شده است
۲۷ میزان ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سال ۱۳۹۹ در ولایت کندز، یک هزار و ۶۶۰ جریب باغ نو ساخته است.
این باغ‌ها بیش‌تر شامل درختان مختلف میوه، به خصوص بادام می‌شود که برای دهقانان و باغداران ولسوالی‌های مختلف ولایت کندز ساخته شده است. باغ‌سازی‌های بیش‌تر، حاصل میوه ولایت کندز را حدود ۱۵ درصد افزایش داده است.
ایجاد باغ‌های نو، زمینه‌ی آموزش روش‌های مدرن باغداری و پروسس میوه را برای باغداران فراهم می‌سازد و هم‌چنین به رشد اقتصاد باغداران می‌انجامد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۲۵
Background image

معین وزارت زراعت مولوی باز محمد فیضان: برای حفاظت از جنگل‌ها و تقویت پرورش زنبور عسل، جنگل‌های بیره گسترش می‌یابد

۲۱ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی باز محمد فیضان، در جریان سفرش به ننگرهار گفت که به‌منظور ارزیابی وضعیت جنگل‌ها. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۵
Background image

کشت قطعات نمایشی گندم در ولسوالی شولگره بلخ

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سه قطعه نمایشی گندم از نوع ورایتی «چونت ۰۱» در قریه کندک ولسوالی شولگره ولایت بلخ، به شیوه عصری قطاری و تحت نظارت و رهنمایی عملی مدیریت غله‌جات و حبوبات این ولسوالی کشت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۰
Background image

در دو ولسوالی کابل وسایل بڼوالى بر ده‌ها بڼوال توزیع شد

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری مؤسسه روپانی، وسایل باغداری را بر ۲۰۰ باغداری در ولسوالی‌های پغمان و چهارآسیاب این ولایت. . .

بازگشت به خبرها