۴۵ تولیدکننده بادنجان با شرکت‌های پروسس‌کننده در هرات با هم قرارداد بستند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۱ - ۱۴:۲۰
۴۵ تولیدکننده بادنجان با شرکت‌های پروسس‌کننده در هرات با هم قرارداد بستند
 
۱ میزان ۱۳۹۹
۴۵ تولیدکننده بادنجان رومی در ولسوالی کرخ ولایت هرات، با شرکت‌‌های پروسس‌کننده در این ولایت قرارداد خریدوفروش بستند.
این قراردادها در نتیجه همکاری و زمینه‌سازی برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم، SNaPP2، مربوط به وزارت زراعت، به منظور فروش محصولات تولیدکننده‌گان بادنجان به شرکت‌های پروسس‌کننده بسته شده است.
هدف از عقد این قراردادها بلندبردن سطح تولید دو جانب، ایجاد فرصت‌های شغلی و ارزش‌افزایی است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۸
Background image

وزیر زراعت با شارژدافیر ترکیه درباره گسترش همکاری‌های تجاری و تسهیلات ویزه دیدار کرد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با سادین آییلدیز شارژدافیر کشور ترکیه در افغانستان، بر گسترش روابط تجاری، افزایش صادرات محصولات زراعتی و فراهم. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۰
Background image

کمپاین واکسین طاعون برای ۵۰۰ هزار رأس مواشی در زون شمال‌شرق آغاز شد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین آگاهی‌دهی و تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) برای ۵۰۰ هزار رأس مواشی در زون شمال‌شرق کشور با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۱۴
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با رئیس مؤسسه مبارزه با گرسنگی جهان در افغانستان

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با محمد سجاد ساجد رئیس مؤسسه مبارزه با گرسنگی جهان WHH در افغانستان، بر. . .

بازگشت به خبرها