به یک هزار خانواده در بامیان بسته‌های پروسس لبنیات و به ۵۰۰ خانواده بسته‌های مرغداری توزیع شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۶/۱۷ - ۱۴:۵۴
به یک هزار خانواده در بامیان بسته‌های پروسس لبنیات و به ۵۰۰ خانواده بسته‌های مرغداری توزیع شد
 
۱۷ سنبله ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان از طریق پروژه‌ی مصونیت غذایی و معیشت خانواده‌ها، به یک هزار خانواده بسته‌های پروسس لبنیات و برای ۵۰۰ خانواده بسته‌های مرغداری توزیع می‌کند. توزیع این بسته‌ها با حضور سیدانور رحمتی والی بامیان، در مرکز ولایت آغاز شد. به دنبال آن، این برنامه در ولسوالی‌های تحت پوشش ادامه خواهد یافت.
بسته‌های پروسس لبنیات برای هر خانواده شامل ظرف آلمونیمی، پروسس‌کننده‌ی شیر، شیردان آلمونیمی، صاف‌کننده‌ی شیر (جالی)، چوکات خشک‌کننده قروت، جک پلاستیکی و موزه است. هم‌چنان بسته‌های مرغداری برای هر خانواده ۳۵۰ کیلوگرام دانه‌ی مرغ، دو تا آب‌خوره، دو تا دانه‌خوره، چهار متر جالی و بسته‌های انتی‌بیوتیک را شامل می‌شود. برای زنانی که بسته‌های مرغداری کمک شده، پیش از این به هر کدام‌شان ۳۰ مرغ تخم‌گذار توزیع گردیده بود.
مالداری و تولید لبنیات در روستاها، خصوصاً جاهای سردسیر مانند ولایت بامیان، یکی از منابع موثر عایداتی است که می‌تواند خانواده‌ها را در افزایش درآمدهای‌شان کمک کند. از همین رو پروژه مصونیت غذایی و معیشت خانواده‌ها، جهت انکشاف زنجیره‌ی مالداری در ولسوالی‌های تحت خود، کمک می‌کند.
بهره‌برنده‌گان از بسته‌های پروسس لبنیات شامل آن عده زنان بی‌بضاعتی‌اند که قبل از شیوع ویروس کرونا بسته‌های مالداری شامل گوسفند شیرده بره‌دار و بسته‌های خوراکی را دریافت کرده بودند. با توزیع این بسته‌ها، خانواده‌های یادشده می‌توانند لبنیات معیاری تولید کنند و عاید بیش‌تر به دست بیاورند.
پروژه مصونیت غذایی و معیشت خانواده‌ها به منظور کمک به مصونیت غذایی، بهبود وضعیت تغذّی، معیشتی و اقتصادی؛ خانواده‌های فقیر و بی‌بضاعت را از طریق معیشت‌های مختلف زراعتی، مالداری و انکشاف زنجیره‌های ارزشی آن معیشت‌ها در سطوح مختلف همکاری می‌کند. این پروژه توسط اداره‌ی انکشافی سویس «SDC» تمویل و با همکاری سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد «FAO» تطبیق می‌شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۵:۳۸
Background image

فعالیت بیش از ۱۶۰ فارم زنبورپروری در هلمند؛ تولید ۳۵ تن عسل در سال جاری

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان و زنبورداران هلمند می‌گویند که بیش از ۱۶۰ فارم زنبورپروری در این ولایت فعالیت می‌کند و تولید عسل در سال جاری به ۳۵ تن رسیده است. اقلیم مساعد، زمین‌های فراخ و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۴:۳۸
Background image

آغاز کارهای ساختمانی سه چک‌دم جدید در کندهار

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی اتحادیه اروپا و همکاری سازمان ملل متحد برای غذا و زراعت، کارهای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۴:۳۷
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای بیش از دو هزار تن دهاقین در پنج ولسوالی کندهار

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرد که با تلاش این ریاست و به حمایت مالی اتحادیه اروپا، به همکاری تخنیکی مؤسسه مهاجرین کندهار. . .

بازگشت به خبرها