دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با مسوولان برنامه‌ی حساب‌دهی و شفافیت افغانستان؛

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۵/۲۷ - ۱۵:۵۱
دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با مسوولان برنامه‌ی حساب‌دهی و شفافیت افغانستان؛
دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با مسوولان برنامه‌ی حساب‌دهی و شفافیت افغانستان؛
تعهد همکاری دوجانبه در مبارزه با فساد
۲۷ اسد ۱۳۹۹
عبدالهادی رفیعی، معین مالی و اداری وزارت زراعت، در دفتر کارش با مسوولان برنامه‌ی حساب‌دهی و شفافیت لوی‌سارنوالی دیدار کرد.
این دیدار در ادامه‌ی کمپین مبارزه با فساد برنامه حساب‌دهی و شفافیت افغانستان راه‌اندازی شده بود.
این مسوولان به معین مالی و اداری وزارت زراعت درباره‌ی چگونه‌گی تطبیق برنامه و دست‌آوردهای متوقعه‌ی آن معلومات دادند.
آنان گفتند که موارد فساد باید به لوی‌سارنوالی ج.ا.ا گزارش داده شود و این نهاد مکلف است تا به صورت جدی در این بخش اقدام کند.
از جانب دیگر، آقای رفیعی در این دیدار وعده‌ی هر نوع همکاری را با این برنامه سپرد و گفت که در این زمینه از هیچ نوع همکاری دریغ نمی‌کند، زیرا ضرورت جدی مبارزه با فساد و نیاز تأمین شفافیت را مردم و کشور حس می‌کنند.
آقای رفیعی در ادامه گفت: «مشکل اصلی مبارزه با فساد اداری است که هم به عنوان فرد و هم به عنوان یک ملت، به این باور نرسیده‌ایم که می‌توانیم فساد را از بین ببریم، باید از داستان‌های فردی عبور کنیم و به یک روایت ملی در امر مبارزه با فساد برسیم، زیرا تنها در این صورت است که می‌توانیم شفافیت و مبارزه با فساد را به یک فرهنگ بدل کنیم.»

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان

۲۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در صالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان برگزار شد. این جلسه بر اساس پلان جلسات سکتوری مقام ولایت و به هدایت مولوی امان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۱۰:۲۰
Background image

بازدید و نظارت از شماری از  پروژه‌های آبیاری  در بخش زراعت در ولایت بدخشان 

۲۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست  زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، روند بازدید و نظارت از پروژه‌های آبیاری موسسه شلتر فار لایف در این ولایت را انجام دادند. این بازدید به‌منظور. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۹:۱۸
Background image

در پکتیا وسایل مرتبط با باغداری به ۱۷۵ باغدار توزیع شد

۲۰ جدی  ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
از سوی مؤسسه همکار اکشن‌اید وابسته به ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پکتیا، در ولسوالی سیدکرم این ولایت، وسایل مرتبط با باغداری به ۱۷۵ تن از. . .

بازگشت به خبرها