امضای تفاهم‌نامه‌ی فروش زعفران کابل به یک شرکت خصوصی

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۵ - ۱۴:۱۱
 امضای تفاهم‌نامه‌ی فروش زعفران کابل به یک شرکت خصوصی

۲۵حوت ۱۳۹۸
عمرجان منگل رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، تفاهم‌نامه‌ای را به منظور فروش زعفران تولیدشده در کابل، با مسوول شرکت «آریا افغان زعفران» امضا کرد.
بر اساس این تفاهم‌نامه، شرکت «آریا افغان زعفران»، محصولات زعفران تولیدشده در کابل را از دهقانان به قیمت مناسب خریداری می‌کند و‌ مطابق به نورم‌های پذیرفته‌شده آن را پروسس و به بازارهای بیرون کشور عرضه می‌دارد.
قرار است به زودی وسایل پروسس زعفران از سوی ریاست زراعت کابل به این شرکت تحویل داده شود

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۵:۴۰
Background image

پیش‌بینی بیش از ۱۱ هزار تُن حاصلات شفتالو در ننگرهار در سال جاری

۱۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ ذی‌القعده ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، پیش‌بینی می‌شود که حاصلات شفتالو در سال جاری در این ولایت به بیش از ۱۱ هزار متریک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۲۲
Background image

توزیع ۹ قلم مواد غذایی تازه برای خانواده‌های نیازمند در جوزجان

۱۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان با همکاری موسسه دبلیو اچ اچ، ۹ قلم مواد غذایی تازه را برای ۳۰۰ خانواده نیازمند در ولسوالی‌های درزاب و قوش‌تپه توزیع کرد.
مسئو. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۵
Background image

توزیع تخم و وسایل زراعتی برای ایجاد باغچه‌های خانگی در زرنج

۱۳ ثور ۱۴۰۵  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری  با همکاری مؤسسه سازمان کمک‌های بشری (OHA)، برای ۷۵ تن از خانم‌های زراعت‌پیشه به‌منظور ایجاد باغچه‌های خانگی، تخم‌های سبزیجات و وسایل. . .

بازگشت به خبرها