امضای تفاهم‌نامه‌ی فروش زعفران کابل به یک شرکت خصوصی

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۵ - ۱۴:۱۱
 امضای تفاهم‌نامه‌ی فروش زعفران کابل به یک شرکت خصوصی

۲۵حوت ۱۳۹۸
عمرجان منگل رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، تفاهم‌نامه‌ای را به منظور فروش زعفران تولیدشده در کابل، با مسوول شرکت «آریا افغان زعفران» امضا کرد.
بر اساس این تفاهم‌نامه، شرکت «آریا افغان زعفران»، محصولات زعفران تولیدشده در کابل را از دهقانان به قیمت مناسب خریداری می‌کند و‌ مطابق به نورم‌های پذیرفته‌شده آن را پروسس و به بازارهای بیرون کشور عرضه می‌دارد.
قرار است به زودی وسایل پروسس زعفران از سوی ریاست زراعت کابل به این شرکت تحویل داده شود

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۲:۵
Background image

ریاست زراعت بلخ در همکاری با دفتر انکشاف صنایع وسایل زراعتی توزیع کرد

۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در ادامه همکاری‌های قبلی، با همکاری دفتر انکشاف صنایع برای دهقانان سروی‌شده جهت کشت ارزن و جواری به شکل قطاری، وسایل و مواد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۱:۱۴
Background image

در دو ولسوالی کنر برای صدها خانواده نیازمند بز توزیع می‌شود

۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کنر با همکاری مؤسسه «انوولوس»، در ولسوالی‌های منوره و شلتن این ولایت برای ۵۰۰ خانواده نیازمند بز و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۱:۱۱
Background image

رئیس جدید اداره زراعت، آبیاری و مالداری غور معرفی شد

۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس پيشنهاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و منظوری مقام ریاست الوزرا، حفیظ‌الله محفوظ به عنوان رئیس جدید اداره زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت رسماً معرفی شد.
مر. . .

بازگشت به خبرها