غرس ۳۷ هزار  اصله نهال مثمر در چهار ولسوالی ولایت فاریاب

mail-admin
شنبه ۱۴۰۵/۱/۸ - ۱۰:۱۱
غرس ۳۷ هزار  اصله نهال مثمر در چهار ولسوالی ولایت فاریاب

۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب به همکاری یک نهاد همکار، برنامه غرس  ۳۷ هزار اصله نهال‌های مثمر را در ولسوالی‌های قیصار، گرزیوان، خواجه سبزپوش و پشتونکوت تطبیق می‌نماید.
بر اساس این برنامه، مجموعاً ۳۷ هزار  اصله نهال پسته، توت، سیب و انگور در ساحات مختلف این ولسوالی‌ها غرس می‌گردد. این اقدام به هدف بهبود معیشت دهقانان، ترویج باغداری و استفاده مؤثر از زمین‌های زراعتی روی دست گرفته شده است.
مسئولان می‌گویند که نهال‌ها از منابع معتبر و اصلاح‌شده انتخاب گردیده و پیش از توزیع، سروی ساحوی برای شناسایی دهقانان مستحق انجام شده است. همچنان برای هر دهقان، نهال‌ها با درنظرداشت ظرفیت زمین و شرایط اقلیمی توزیع شده و آموزش‌های لازم در زمینه غرس، آبیاری، هرس و مراقبت از نهال‌ها نیز ارائه گردیده است.
به گفته مسئولان، در این برنامه فاصله معیاری غرس رعایت شده و سیستم نظارتی نیز به‌منظور اطمینان از رشد و بقای نهال‌ها در نظر گرفته شده است.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب تأکید می‌نماید که تطبیق چنین برنامه‌ها در کنار افزایش عواید دهقانان، در حفاظت از محیط زیست و ایجاد فرصت‌های کاری نیز نقش مهم داشته و تلاش‌ها برای توسعه بیشتر بخش زراعت ادامه خواهد یافت.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها