آغاز شاخه‌بُری درختان در بلخ

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ - ۱۱:۳۲
آغاز شاخه‌بُری درختان در بلخ

۳۰ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ اعلام کرد که روند شاخه‌بُری درختان میوه به‌منظور بهبود رشد و افزایش حاصل‌دهی در مربوطات این ریاست آغاز شده است.
این برنامه با همکاری بخش باغداری و تحت نظارت مسئولان مربوط تطبیق می‌گردد و در جریان آن شاخه‌های خشک، مریض و اضافی درختان قطع می‌شود تا زمینه نفوذ بهتر نور آفتاب، جریان مناسب هوا و رشد متوازن درختان فراهم گردد.
همچنان در کنار اجرای این برنامه، به دهقانان محل در مورد زمان مناسب شاخه‌بُری، روش‌های درست قطع شاخه‌ها و مراقبت‌های پس از آن آگاهی‌دهی صورت گرفته است.
مسئولان هدف از اجرای این برنامه را افزایش کیفیت و کمیت حاصلات باغی، جلوگیری از امراض نباتی و تقویت باغداری معیاری عنوان کرده و تأکید می‌کنند که این روند در سایر ساحات نیز ادامه خواهد یافت.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۷
Background image

توزیع تخم لوبیا برای دهقانان مکتب مزرعه در دایکندی

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی می‌گویند که روند توزیع تخم لوبیا برای دهقانان مکتب مزرعه در ولسوالی‌های نیلی، شهرستان و پاتو با هماهنگی و همکاری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۵
Background image

نظارت بر روند توزیع ابزار کاری در دایکندی و آگاهی‌دهی درباره مدیریت منابع طبیعی

9 ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی اعلام کرده است که روند توزیع ابزار و وسایل کاری در سه آبریزه جرف علیا، جرف سفلی و بوکله ولسوالی مرکز، با همکاری موسسه ارتباط. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۱
Background image

نشست رهبری وزارت زراعت با سازمان خوراک و زراعت ملل متحد پیرامون تولید تخم باکیفیت زراعتی

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
نشستی با اشتراک مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و ریچارد ترانچارد رئیس سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در وزارت زراعت دایر شد که. . .

بازگشت به خبرها