برگزاری جلسه عوایدی در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۲:۵
برگزاری جلسه عوایدی در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان 

۲۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هفته‌وار گزارش‌دهی عوایدی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان با حضور رئیس این اداره، نماینده اداره مستوفیت، آمرین شعبات، مدیر عمومی مالی و اداری و اعضای کمیته عوایدی در مقر این ریاست برگزار شد.
در این جلسه، گزارش جامع از فعالیت‌ها و دستاوردهای انجام‌شده، به‌ویژه در زمینه جمع‌آوری عواید، جلب مقروضین و تلاش‌های کمیته عوایدی از سوی مدیر عمومی مالی و اداری ارائه گردید و اشتراک‌کنندگان پیرامون راهکارهای بلندبردن سطح عواید بحث و تبادل نظر کردند.
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان ضمن قدردانی از همکاری‌های اعضای کمیته عوایدی و کارکردهای مدیریت عمومی مالی و اداری، بر تداوم و تقویت روند جمع‌آوری عواید تأکید کرده و از مسئولان خواست تا در اجرای وظایف محوله دقت بیشتر به‌خرج دهند.
همچنان نماینده اداره مستوفیت از فعالیت‌ها و خدمات مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان در بخش جمع‌آوری عواید ابراز رضایت نمود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۷
Background image

توزیع تخم لوبیا برای دهقانان مکتب مزرعه در دایکندی

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی می‌گویند که روند توزیع تخم لوبیا برای دهقانان مکتب مزرعه در ولسوالی‌های نیلی، شهرستان و پاتو با هماهنگی و همکاری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۵
Background image

نظارت بر روند توزیع ابزار کاری در دایکندی و آگاهی‌دهی درباره مدیریت منابع طبیعی

9 ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی اعلام کرده است که روند توزیع ابزار و وسایل کاری در سه آبریزه جرف علیا، جرف سفلی و بوکله ولسوالی مرکز، با همکاری موسسه ارتباط. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۱
Background image

نشست رهبری وزارت زراعت با سازمان خوراک و زراعت ملل متحد پیرامون تولید تخم باکیفیت زراعتی

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
نشستی با اشتراک مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و ریچارد ترانچارد رئیس سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در وزارت زراعت دایر شد که. . .

بازگشت به خبرها