توزیع وسایل زراعتی برای دهاقین ولسوالی چهاربولک بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۷ - ۱۰:۴۷
توزیع وسایل زراعتی برای دهاقین ولسوالی چهاربولک بلخ

۱۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از تطبیق یک برنامه حمایتی در ولسوالی چهاربولک خبر داد که هدف آن تقویت باغداری و افزایش ظرفیت‌های تخنیکی دهاقین می‌باشد.
بر اساس معلومات مسئولان، این برنامه با همکاری یک نهاد همکار و به هماهنگی مدیریت ترویج باغداری ولسوالی چهاربولک عملی گردید. در جریان آن، وسایل مورد نیاز باغداری برای شماری از دهاقین واجد شرایط که پیش از این سروی و شناسایی شده بودند، توزیع شد. این وسایل شامل ابزارهای اساسی باغداری و تجهیزات حمایتی برای احداث و نگهداری باغ‌های میوه‌ای بوده است.
مسئولان ریاست زراعت هدف از این اقدام را ترویج باغداری عصری، بهبود مهارت‌های عملی دهاقین و ارتقای سطح تولیدات باغی در سطح ولسوالی عنوان کردند.
مدیریت عمومی خدمات زراعتی و ترویج میوه‌جات ولسوالی چهاربولک ضمن قدردانی از همکاری نهاد همکار، تأکید کرد که تطبیق چنین برنامه‌ها می‌تواند نقش مؤثری در بهبود معیشت دهاقین و توسعه فعالیت‌های زراعتی در منطقه داشته باشد

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۲:۵۳
Background image

آغاز کمپاین ملی بهاری نهال شانی در ولایت کابل

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین ملی بهاری  نهال شانی سال ۱۴۰۵ هجری شمسی در محوطه انستتیوت  تعلیمات تخنیکی و مسلکی کابل با حضور مقام‌های محلی آغاز شد.
در این مراسم،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۲:۵۲
Background image

تبدیل و معرفی شماری از کارمندان ریاست مالی و حسابی  وزارت زراعت در بست‌های جدید

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
براساس حکم مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، شش تن از کارمندان ریاست مالی و حساب این وزارت از بست‌های قبلی تبدیل و در بست‌های جدید تعیین گردیده و طی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۱:۳۶
Background image

غرس ۵ هزار اصله نهال در ساحات واترشید مرکز دایکندی

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی از تطبیق و نظارت پروژه‌ای تحت عنوان «غرس درختان مثمر به روش محلی و ایجاد مشاغل سبز» خبر می‌دهد که از سوی مؤسسه راه امید به. . .

بازگشت به خبرها