دیدار معین زراعت و مالداری با معاون برنامه‌های انکشافی سازمان ملل در افغانستان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۹:۴۴
د کرنې او مالدارۍ مرستیال په افغانستان کې د ملګرو ملتونو د پراختیایي پروګرام له مرستیالې سره

۱۶ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با خانم دویل موکرجی، معاون برنامه‌های انکشافی سازمان ملل متحد در افغانستان، دیدار کرد.
در این دیدار روی پیشرفت کار پروژه آبیاری حصارک در ننگرهار و برنامه‌های عمرانی سازمان ملل متحد برای سال ۲۰۲۶ در افغانستان بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
دو طرف بر اهمیت هم‌آهنگی میان وزارت زراعت و این سازمان تأکید کرده و یادآور شدند که فعالیت‌ها باید به‌گونه مؤثر پیش برود و برای پروژه‌هایی اولویت داده شود که بر اساس نیازهای مردم طرح و تطبیق می‌گردد.
همچنان توافق شد که کمیته تخنیکی مشترک از هر دو اداره ایجاد شود تا در زمینه هم‌آهنگی برنامه‌ها جلسات منظم برگزار کرده و ارتباط نزدیک برای پیشبرد فعالیت‌ها حفظ شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۶:۱
Background image

کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز در سمنگان آغاز شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز از سوی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در سطح این ولایت آغاز شد.
داکتر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان برگزار شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان، در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار شد.
این نشست با تلاوت قرآن کریم آغاز و توسط مولوی خان‌محمد حقمل،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت قندهار بازدید کرد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت قندهار، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و با. . .

بازگشت به خبرها