آغاز کشت تخم اصلاح‌شده هستوی در فارم تحقیقاتی شوخی کاپیسا

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۱۰:۳۷
آغاز کشت تخم اصلاح‌شده هستوی در فارم تحقیقاتی شوخی کاپیسا

۱۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
کار کشت ۴ هزار ۵۰۰ متر مربع تخم اصلاح‌شده هستوی در فارم تحقیقات زراعتی شوخی ولایت کاپیسا آغاز شد. این برنامه به هدف تولید تخم بریدر و افزایش ظرفیت تولید تخم‌های بذری در کشور تطبیق گردیده است.
براساس معلومات مسئولان، در این روند به مقدار ۲۰ کیلوگرام تخم هستوی «صلح ۱۸» و ۲۰ کیلوگرام تخم هستوی «جوزجان ۲۰» در زمین تحقیقاتی به‌صورت قطاری، با فاصله ۲۵ سانتی‌متر میان قطارها کشت شده است. این پروژه مطابق هدایت ریاست عمومی تحقیقات زراعتی و ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کاپیسا اجرا شده است.
این روند تحت نظارت خواجه محمدشفیع صدیقی آمر امور زراعتی، شمس‌الحق شمس مدیر عمومی تحقیقات زراعتی و کارمندان بخش خدماتی این اداره انجام گرفته است.
مسئولان می‌گویند هدف از اجرای این برنامه، افزایش تولید تخم بریدر برای شرکت‌های تولید تخم بذری و گام‌برداشتن به‌سوی خودکفایی زراعتی در سطح کشور و ولایت کاپیسا است. این اقدام، بخشی از تلاش‌ها برای تقویت ظرفیت تولیدات داخلی و بهبود کیفیت بذر برای دهقانان به‌شمار می‌رود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها