دیدار رئیس زراعت کاپیسا با متشبثین در بخش ماهی‌پروری

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۹:۱۲
546546

مولوی محمدرحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا در دفتر کارش با دو تن از متشبثین و سرمایه‌گذاران در بخش ماهی‌پروری دیدار و گفت‌وگو نمود.
 در این دیدار که داکتر عبدالخلیل رحمانی آمر خدمات مالداری و صحت حیوانی نیز حضور داشت، در مطابقت با پلان و پالیسی وزارت و برنامه تشویق سرمایه‌گذاران، روی ایجاد فارم‌های ماهی‌پروری سردآبی و گرم‌آبی بحث صورت گرفت.
رئیس زراعت کاپیسا در سخنانش منابع فراوان آبی، بستر مناسب برای پرورش ماهی و مارکیت مساعد برای فروش محصولات در این ولایت را از فرصت‌های بزرگ سرمایه‌گذاری دانسته و سرمایه‌گذاران را به گسترش فعالیت در این بخش تشویق نمود. وی در پایان وعده سپرد که در چوکات صلاحیت‌ها و با رعایت اصول و مقررات، هرگونه همکاری لازم با سرمایه‌گذاران صورت خواهد گرفت.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۱ ثور  ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، دو طرف. . .

بازگشت به خبرها