توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهاقین ولایت کاپیسا

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۹:۱۷
توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهاقین ولایت کاپیسا

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا به اساس پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، برای ۳۰ تن از دهاقین پیشقدم در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی توزیع کرد.
در این برنامه که با هدف ترویج کشت به‌قطار جواری به عنوان یکی از روش‌های علمی و عملی در زراعت راه‌اندازی شده بود، روند توزیع در حضور هیئت موظف به‌گونه شفاف و منظم انجام گردید.
مواد توزیع‌شده برای هر دهقان شامل ۸ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده جواری، ۳۰ کیلوگرام کود کیمیاوی سیاه (دی‌ای‌پی) و ۵۰ کیوگرام کود کیمیاوی سفید (یوریا) بود.
پیش از آغاز توزیع، کارکنان مسلکی ریاست زراعت آموزش‌هایی در زمینه آماده‌سازی زمین، مقدار مناسب تخم برای کشت، آبیاری منظم و طرز استفاده مؤثر از کودها برای دهاقین ارائه کردند.
هدف از این برنامه، ترویج سیستم کشت خطی (قطاری)، ارتقای آگاهی دهاقین در مورد استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده و کودهای مناسب، و در نهایت افزایش حاصل و بهبود کیفیت محصولات زراعتی عنوان شده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۳
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان سازمان غذایی جهان

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با مسئولان سازمان غذایی جهان (WFP)، در مورد گسترش همکاری‌ها، هماهنگی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۱
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت روند مدیریت و جمع‌آوری عواید در بلخ را بررسی کرد

۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ رَبیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خویش به ولایت بلخ، با مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۴:۴۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

BACK TO NEWS