برگزاری نشست مشترک هیئت افغانستان و ازبکستان در شهرک بندری حیرتان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۰ - ۱۳:۰
برگزاری نشست مشترک هیئت افغانستان و ازبکستان در شهرک بندری حیرتان

۱۰ ثور  ۱۴۰۴ هـ.ش
نشست مشترک میان هیئت‌های افغانستان و ازبکستان به هدف تقویت همکاری‌های دوجانبه در بخش‌های زراعت، مالداری و تحکیمات دریای آمو در شهرک بندری حیرتان برگزار شد.
این نشست در مهمان‌خانه شرکت دولتی آستراس با حضور معینان وزارت‌های مربوط دو کشور برگزار گردید و روی گسترش همکاری‌ها در بخش‌های تخنیکی، آبیاری، تجارت زراعتی و جلوگیری از تخریبات در امتداد دریای آمو تبادل نظر شد.
مجیب‌الرحمن عمر آخندزاده، معین وزارت انرژی و آب افغانستان، در آغاز این نشست از حسن نیت دولت ازبکستان در قبال افغانستان قدردانی کرد و بر ادامه و گسترش کارهای مشترک تأکید ورزید. وی همچنان نیازمندی‌های افغانستان در بخش‌های آبیاری، زراعت، تجارت و پروژه‌های مشترک را با جانب ازبکستان شریک ساخت.
در ادامه، ابدوذوکروف جمشید، معین وزارت زراعت ازبکستان، از آمادگی کشورش برای همکاری در زمینه‌های زراعت، قرنطین، آبیاری قطره‌ای، احداث باغ‌ها و تحکیمات کنار دریای آمو خبر داد و بر تعهد جدی در این زمینه‌ها تأکید نمود.
پس از نشست، هیئت‌ها از بخش‌هایی از ساحه دریای آمو در خاک افغانستان بازدید کردند و درباره شیوه‌های همکاری مشترک برای تحکیمات سواحل و جلوگیری از تخریبات طبیعی گفت‌وگو کردند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۷:۹
Background image

بازدید رییس غله‌جات وزارت زراعت از فارم تحقیقاتی بغلان


۱۳ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی مصباح‌الدین مستعین رییس غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی عبدالکریم حذیفه رییس زراعت بغلان، با حضور شماری از کارمندان ریاست زراعت از فارم. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۷:۳
Background image

جلسه هماهنگی پیرامون تثبیت حق مالکیت زمین و استملاک پروژه‌های د افغانستان برشنا شرکت برگزار شد


۱۳ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ریاست انسجام پروژه‌های استملاکی اداره اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، جلسه‌ای با حضور مسوولان د افغانستان برشنا شرکت وزارت انرژی و آب و آمرین بخش‌های تصفیه و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع مرغ تخم‌گذار و وسایل مرغ‌پروری برای خانواده‌های بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۶۳۰ قطعه مرغ تخم‌گذار همراه با ۲۱۰۰ کیلوگرام خوراکه غنی‌شده و وسایل ساخت مرغانچه برای ۲۱. . .

بازگشت به خبرها