چهار پروژه آبیاری در ولسوالی قیصار و شهر میمنه تکمیل و آماده بهره‌برداری شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ - ۱۰:۲۲
چهار پروژه آبیاری در ولسوالی قیصار و شهر میمنه تکمیل و آماده بهره‌برداری شد

ریاست آبیاری و مالداری اعلام کرده است که چهار پروژه آبیاری در مربوطات ولسوالی قیصار و شهر میمنه ولایت فاریاب تکمیل و آماده بهره‌برداری شده است.
این پروژه‌ها شامل اعمار یک دیوار استنادی گبیونی به طول ۱۷۰ متر در قریه زیارت‌گاه ولسوالی قیصار، اعمار یک دیوار استنادی سنگی و کانال به طول ۱۳۰ متر در قراء بیدکی و ارکلیک ولسوالی قیصار، اعمار یک دیوار استنادی سنگی و کانال به طول ۲۹ متر در مسیر دریای میمنه و اعمار یک کانال سنگی به طول ۱۱۸ متر در قریه سربلاق شهر میمنه می‌باشد.
این پروژه‌ها با هزینه ۷۵ هزار دالر امریکایی تحت برنامه مدیریت حوادث طبیعی آسیب‌رسان به منابع طبیعی و با همکاری دفتر کمیته ناروی  تطبیق شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۱۵:۴۹
Background image

نزدیک به ۱۷۶ هکتار باغ پسته در بادغیس احیا شد

مسوولان ریاست زراعت بادغیس می‌گویند که پس از روی کار آمدن امارت اسلامی افغانستان، نزدیک به ۱۷۶ هکتار زمین در این ولایت به باغات پسته اختصاص یافته و دوباره احیا شده است.
به گفته آنان،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۱۳:۴۶
Background image

آغاز دور سوم کمپاین واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در تخار

۱۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
دور سوم کمپاین واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) در ولایت تخار از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با حمایت سازمان غذا و زراعت ملل متحد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۱۳:۴۵
Background image

ایجاد ۱۹ مرکز آموزشی باغچه‌های خانگی برای ۲۰۰ خانواده زراعت‌پیشه در بدخشان

۱۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری مؤسسه «ریشه جهانی برای زندگی» ، از طریق پروژه باغچه‌های خانگی، برای ۲۰۰ خانواده زراعت‌پیشه در ولسوالی‌های شهدا،. . .

بازگشت به خبرها