توزیع وسایل پروسس لبنیات برای خانم‌های مالدار در ولسوالی علی‌آباد ولایت کندز

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۹ - ۱۵:۱۶
توزیع وسایل پروسس لبنیات برای خانم‌های مالدار در ولسوالی علی‌آباد ولایت کندز

۹ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز در همکاری موسسه آغاخان با هماهنگی مولوی عبدالقدیر حمزه، ولسوال علی‌آباد، وسایل پروسس لبنیات را برای یک گروه ۱۵ نفری از خانم‌های بی‌بضاعت در قریه ارباب رمضانی ولسوالی علی‌آباد توزیع کرد.
این وسایل شامل ۸ تخته سولر، ۲ بطری، یک ماشین سولر برای تولید برق، گاز ۱۰ کیلویی، ۲ دیگ بزرگ برای جوشاندن شیر، ۱۲ چوکی، ۲ میز، یک ترازو برقی، یک ماشین دوغ‌زن برقی، ۸ درم بزرگ و کوچک، یک یخچال بزرگ و صدها قوطی یک‌بارمصرف برای بسته‌بندی ماست و پنیر بود.
پروسه سروی این گروه قبلاً تکمیل شده و هدف از توزیع این وسایل، حمایت از خانم‌های مالدار و ارتقای سطح تولیدات لبنی در این ولسوالی است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۸:۳۵
Background image

توزیع ۳۰ هزار  نهال‌های غیرمثمر در ولسوالی شیبر بامیان 

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان در همکاری با موسسه بنیاد آقاخان، روند توزیع ۳۰ هزار نهال‌های غیرمثمر را در ولسوالی شیبر این ولایت عملی ساخت.
در این برنامه،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۲
Background image

تطبیق پروگرام وقایوی لایم سلفر  در مرکز  ولایت بامیان

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، توسط تیم تخنیکی مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین، پروگرام وقایوی لایم سلفر را در قریهٔ مالک اشتر مرکز بامیان تطبیق کرد.
در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۰
Background image

توزیع بسته‌های غذایی در ولایت سرپل آغاز شد

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت سرپل، به همکاری موسسه سمون نابینایان افغانستان (ABM)، روند توزیع ۱۴۴۰ بسته مواد غذایی را در ولسوالی‌های گوسفندی، سنگچارک و صیاد آغاز کرد.
هر بسته. . .

بازگشت به خبرها