یک سردخانه‌ی ۵۰۰ تنی در هرات به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۸/۲۷ - ۱۴:۴۲
 یک سردخانه‌ی ۵۰۰ تنی در هرات به بهره‌برداری سپرده شد

۲۷ عقرب ۱۳۹۸
نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در سفرش به ولایت هرات، یک سردخانه‌ی معیاری با ظرفیت نگهداری ۵۰۰ تن محصول زراعتی را در این ولایت به بهره‌برداری سپرد.
این سردخانه را وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همکاری مؤسسه‌ی باغداری تجارتی و بازاریابی زراعتی «CHAMP» اداره‌ی انکشاف بین‌المللی ایالات متحده‌ی امریکا «USAID» برای یکی از سرمایه‌گذاران داخلی ساخته است.
نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در مراسم آغاز بهره‌برداری از این سردخانه از شرکت خصوصی «زیارت‌جایی» که برای ساخت این سردخانه به صورت «سب‌سایدی» کار کرده و از مؤسسه‌ی باغداری تجارتی و بازاریابی زراعتی تشکر کرد. او فعالیت‌های این موسسه را ارزنده خواند.
آقای درانی گفت: «هم‌چنان از همه بازرگانان کشور می‌خواهم، که پا پیش بگذارند تا در پروسه‌های ملی سهم بگیرند و نه تنها برای خود بلکه برای همه‌ی مردم کشور کارهای اساسی بکنند.»
از جانب دیگر عبدالله وهاب‌زداه معاون شرکت زیارت‌جایی که ملکیت این سردخانه را دارد، درباره‌ی اهمیت این سردخانه گفت: «این سردخانه اهمیت بسیاری برای نگهداری میوه‌های تازه و خشک دارد، ما می‌توانیم از این سردخانه برای نگهداری انگور و میوه‌های مختلف استفاده کنیم و از همکاری وزارت زراعت در ساخت این سردخانه تشکر می‌کنیم.»
سردخانه یاد شده به ارزش ۳۰۰ هزار دالر امریکایی ساخته شده است. ۵۰ درصد هزینه‌ی ساخت این سردخانه توسط شرکت سرمایه‌گذار و ۵۰ درصد دیگر آن توسط وزارت زراعت، به همکاری مؤسسه‌ی «CHAMP» پرداخته شده است.
باید گفت که کارهای ابتدایی ساخت ۱۲ سردخانه‌ی ۵۰۰ تنی در شماری از ولایت‌های کشور توسط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری نهایی شده و قرار است که اداره‌ی عملیاتی ریاست جمهوری روند عملی کردن ساخت آن‌ها را به زودی آغاز کند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

برداشت ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در کشور؛ افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به سال گذشته

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصائیه زراعتی و تنظیم معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در سطح کشور برداشت شده است که در مقایسه با سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت بدخشان آغاز گردید. قرار است در چارچوب این برنامه ۶ هزار و ۴۵۰ دهقان در ولسوالی‌های مختلف این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل سمینار آگاهی‌دهی را به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی دهقانان در مورد اضرار کشت کوکنار و ترویج کشت نباتات بدیل در ولسوالی سوزمه. . .

BACK TO NEWS