تدویر جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در بدخشان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۵ - ۱۱:۵۰
تدویر جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در بدخشان

۲۵ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات تحت ریاست مولوی امان‌الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان و با حضور نمایندگان ریاست‌های اقتصاد، محیط زیست، آمرین تخنیکی، نماینده دفتر یوناما و موسسات همکار زراعتی در سالون جلسات ریاست زراعت تدویر گردید.
جلسه با تلاوت آیات قرآن کریم آغاز شد و پس از معرفی اشتراک‌کنندگان، مولوی امان‌الله حسن در مورد اهمیت تطبیق پروژه‌های زراعتی در این ولایت صحبت نموده و از همکاری و هماهنگی خوب موسسات همکار اظهار سپاس کرد.
مطابق به آجندا، صراط‌الله، مدیر انجمن‌های آمریت منابع طبیعی، در مورد هماهنگی موسسات برای ایجاد انجمن‌های جنگلداری مطابق طرزالعمل مشخص، بحث کرد و خواستار همکاری بیشتر موسسات در این زمینه شد. سپس محمد حسن کشاورز، مدیر عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها، و روح‌الله حسینی، مدیر انکشاف میوه‌جات، بر اهمیت احداث و مدیریت باغ‌های متراکم تأکید کردند و از موسسات همکار درخواست نمودند تا برنامه‌های بهاری خود را برای ایجاد قوریه‌جات از پایه‌های اصلاح‌شده مادری و احداث باغ‌های متراکم تنظیم کنند.
در ادامه، مسئول موسسه سو طی یک پرزنتیشن، گزارش کاری فعالیت‌های زراعتی خود را ارائه کرد و موضوعات مطرح‌شده در جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. همچنین نمایندگان موسسات بنیاد انکشافی آغاخان، افغان اید و سو درباره فعالیت‌های خود در زمینه ایجاد قوریه‌جات و احداث باغ‌های متراکم بحث کرده و برنامه‌های سال آینده خود را در این بخش تشریح نمودند.
جلسه با جمع‌بندی موضوعات، اتخاذ تصامیم لازم، و دعای خیر به پایان رسید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

افتتاح پروژه آبیاری قطره‌ای در ولایت هلمند به‌هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانان

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش 
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان  به هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانانی که از کشت کوکنار دست کشیده و به کشت بدیل رو آورده‌اند، پروژه آبیاری قطره. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

در ولایت غزنی برای ۸۴ دهقان نهال‌های گیاه «انجه» و وسایل زراعتی توزیع شد

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با همکاری مالی وزارت زراعت، برای ۸۴ دهقان از ولسوالی‌های اندر، گیلان، مقر، ناوه و خواجه‌عمری نهال. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۱۳
Background image

در ولایت کندهار حدود ۱۳۰ هزار رأس حیوان در برابر بیماری‌های «ریخک» و پروتوزوایی واکسین شدند

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرده است که به همکاری تخنیکی کمیته هالند و با حمایت مالی اتحادیه اروپا، در ده ولسوالی این. . .

بازگشت به خبرها