برگزاری نشستی در وزارت زراعت درباره عواید مسلخ‌ها و زمین‌های آنتن‌های مخابراتی

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۷ - ۱۱:۵
برگزاری نشستی در وزارت زراعت درباره عواید مسلخ‌ها و زمین‌های آنتن‌های مخابراتی

۱۷ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
نشستی به ریاست ملا آغاجان «حاجی سالم»، معین مالی و اداری وزارت زراعت، و با حضور نمایندگان وزارت‌های مخابرات، مالیه و اداره اترا برگزار شد. 
در این نشست موضوعات مهمی از جمله جمع‌آوری عواید مسلخ‌ها، تحلیل و گزارش فعالیت مراکز فومیگیشن، تثبیت زمین‌های آنتن‌های مخابراتی و بررسی باقی‌داری شرکت ACG مورد بحث و تصمیم‌گیری قرار گرفت.
در این مجلس، رؤسا و مشاوران وزارت‌های زراعت، مالیه، مخابرات و اداره اترا نظرات خود را ارائه کرده و مسوده پلان عملیاتی مربوط به آنتن‌های مخابراتی را بررسی و تبادل‌نظر کردند.
مسوده پلان عملیاتی مربوط به آنتن‌های مخابراتی که بر اساس هدایت عالیقدر  امیرالمومنین حفظه الله تهیه شده است، از سوی عزیزالرحمن رحمانی، مشاور مالی وزارت زراعت، به اشتراک گذاشته شد. حاضران پس از بحث و بررسی، بر عملی‌سازی این پلان تأکید کردند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۱۳
Background image

در ولایت کندهار حدود ۱۳۰ هزار رأس حیوان در برابر بیماری‌های «ریخک» و پروتوزوایی واکسین شدند

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرده است که به همکاری تخنیکی کمیته هالند و با حمایت مالی اتحادیه اروپا، در ده ولسوالی این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۱:۵۳
Background image

فارم تحقیقاتی بولان هلمند؛ مرکز نوآوری، آموزش و تحقیقات پیشرفته زراعتی در جنوب کشور

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
فارم تحقیقاتی بولان ولایت هلمند، به‌عنوان یکی از فارم‌های بزرگ وزارت زراعت، آبیاری و مالداری کشور، در سال جاری فعالیت‌های گسترده‌ای در بخش‌های. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۱:۵۱
Background image

اتحادیه قوریه‌داران هلمند امسال یک میلیون نهال مثمر تولید کرده است

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان اتحادیه قوریه‌داران ولایت هلمند می گویند که در جریان سال جاری، در همکاری با ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، یک میلیون  نهال. . .

بازگشت به خبرها