برگزاری نشستی در وزارت زراعت درباره عواید مسلخ‌ها و زمین‌های آنتن‌های مخابراتی

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۷ - ۱۱:۵
برگزاری نشستی در وزارت زراعت درباره عواید مسلخ‌ها و زمین‌های آنتن‌های مخابراتی

۱۷ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
نشستی به ریاست ملا آغاجان «حاجی سالم»، معین مالی و اداری وزارت زراعت، و با حضور نمایندگان وزارت‌های مخابرات، مالیه و اداره اترا برگزار شد. 
در این نشست موضوعات مهمی از جمله جمع‌آوری عواید مسلخ‌ها، تحلیل و گزارش فعالیت مراکز فومیگیشن، تثبیت زمین‌های آنتن‌های مخابراتی و بررسی باقی‌داری شرکت ACG مورد بحث و تصمیم‌گیری قرار گرفت.
در این مجلس، رؤسا و مشاوران وزارت‌های زراعت، مالیه، مخابرات و اداره اترا نظرات خود را ارائه کرده و مسوده پلان عملیاتی مربوط به آنتن‌های مخابراتی را بررسی و تبادل‌نظر کردند.
مسوده پلان عملیاتی مربوط به آنتن‌های مخابراتی که بر اساس هدایت عالیقدر  امیرالمومنین حفظه الله تهیه شده است، از سوی عزیزالرحمن رحمانی، مشاور مالی وزارت زراعت، به اشتراک گذاشته شد. حاضران پس از بحث و بررسی، بر عملی‌سازی این پلان تأکید کردند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۵:۵۴
Background image

افزایش ۱۰ درصدی حاصلات بادنجان رومی در بغلان 

۲۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گویند که امسال حاصلات بادنجان رومی در این ولایت نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است.
براساس معلومات ارائه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۵:۳۰
Background image

وزیر زراعت با مسئولان ریاست زراعت کندهار نشست هماهنگی برگزار کرد

۲۲ چنګاښ ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ محرم‌الحرام ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفرش به ولایت کندهار، با مسئولان ریاست زراعت این ولایت در تالار ریاست زراعت کندهار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۹:۵۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز جهت بررسی روند خریداری گندم مازاد دهاقین

هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور بررسی و نظارت از روند خریداری و انتقال گندم مازاد دهاقین به ولایت کندز سفر نموده و در جلسه‌ای با رئیس زراعت این ولایت، روی هماهنگی و. . .

BACK TO NEWS