صدها دهقان در  ولسوالی شتل ولایت پنجشیر پول نقد دریافت کردند

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۹/۲۱ - ۱۴:۴
صدها دهقان در  ولسوالی شتل ولایت پنجشیر پول نقد دریافت کردند

۲۱ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر از توزیع پول نقد به ۷۰۰ دهقان در ولسوالی شتل این ولایت خبر داد.
قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر، اظهار داشت که این مساعدت مالی با حمایت دفتر صلیب سرخ برای دهقانان روستاهای روی دره، ارزابه، استفالو، مرکز روی دره، دوغ آباد، سنگ لخشان، ماره شاماک و اندرووسات اختصاص یافته است.
قاری دیوبند افزود که در این برنامه برای هر یک از ۷۰۰ دهقان مبلغ ۳۰ هزار افغانی نقداً توزیع گردیده است.
دهقانانی که از این کمک‌ها بهره‌مند شده‌اند، با ابراز خرسندی از تلاش‌های ریاست زراعت ولایت پنجشیر، این برنامه‌ها را گامی ارزشمند در جهت بهبود وضعیت زراعت و معیشت خود دانسته و از آن ستایش کردند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

افتتاح پروژه آبیاری قطره‌ای در ولایت هلمند به‌هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانان

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش 
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان  به هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانانی که از کشت کوکنار دست کشیده و به کشت بدیل رو آورده‌اند، پروژه آبیاری قطره. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

در ولایت غزنی برای ۸۴ دهقان نهال‌های گیاه «انجه» و وسایل زراعتی توزیع شد

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با همکاری مالی وزارت زراعت، برای ۸۴ دهقان از ولسوالی‌های اندر، گیلان، مقر، ناوه و خواجه‌عمری نهال. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۱۳
Background image

در ولایت کندهار حدود ۱۳۰ هزار رأس حیوان در برابر بیماری‌های «ریخک» و پروتوزوایی واکسین شدند

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرده است که به همکاری تخنیکی کمیته هالند و با حمایت مالی اتحادیه اروپا، در ده ولسوالی این. . .

بازگشت به خبرها