تلاش‌ها جهت حل مشکلات قصابان و عرضه گوشت صحی و با کیفیت در بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۹/۲۱ - ۱۴:۱
تلاش‌ها جهت حل مشکلات قصابان و عرضه گوشت صحی و با کیفیت در بلخ

۲۱ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور بررسی مشکلات قصابان و بهبود عرضه گوشت صحی و با کیفیت در ولایت بلخ با حضور هیئت مؤظف وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری داکتر مختار محسنی رئیس صحت حیوانی و تیم داکتران آمریت مالداری و صحت حیوانی ولایت بلخ در آمریت مالداری و صحت حیوانی برگزار شد.
در این جلسه، مشکلات انتقال مواشی ذبح شده از مسلخ‌ها به دکاکین قصابی و همچنین نرخ ذبح مواشی مورد بررسی و بحث قرار گرفت. هدف از این جلسه بررسی چالش‌ها و پیدا کردن راهکارهایی برای بهبود وضعیت عرضه گوشت به بازار و تضمین سلامت مصرف‌کنندگان بود.
در پایان، مشوره‌های لازم برای رفع مشکلات موجود و بهبود شرایط کاری صنف قصابان به آنان ارائه شد. این اقدامات با هدف تضمین عرضه گوشت صحی و با کیفیت به مردم ولایت بلخ و جلوگیری از مشکلات بهداشتی در فرآورده‌های گوشتی انجام می‌شود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۶:۰
Background image

سفر رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت به ولایت بلخ جهت بررسی روند خریداری گندم مازاد دهاقین

۲۴ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور بررسی روند تطبیق طرزالعمل خریداری گندم مازاد دهاقین،  مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت بلخ سفر نمود.
در چارچوب. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۰:۲۸
Background image

آغاز تطبیق قطعات نمایشی شالی در ولسوالی بهارک ولایت تخار

۲۴ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولسوالی بهارک ولایت تخار، از آغاز تطبیق عملی قطعات نمایشی شالی در قریه خوستی‌های این ولسوالی خبر داد.
این برنامه که با هدف ترویج کشت شالی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز سروی نمونه‌ای ساحات تخم‌گذاری ملخ در ولایت تخار

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از آغاز سروی نمونه‌ای ساحات تخم‌گذاری ملخ در ده ولسوالی این ولایت خبر داد.
این سروی از تاریخ ۱۳ جوزا سال روان از سوی کارمندان مدیریت عمومی حفاظت. . .

BACK TO NEWS