بازدید هیئت وزارت زراعت از ادویه فروشی‌های مزار شریف

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۹/۲۱ - ۱۳:۵۱
بازدید هیئت وزارت زراعت از ادویه فروشی‌های مزار شریف

۲۱ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
هیئت مؤظف وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تحت ریاست داکتر مختار محسنی، رئیس صحت حیوانی این وزارت، همراه با تیم کاری خود و داکتران آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت بلخ، از ادویه فروشی‌های مرکز شهر مزار شریف بازدید کردند.
در جریان این بازدید، هیئت مذکور پس از بررسی و کنترل، یک قطعه جواز ادویه فروشی را ضبط کرده و چندین قلم ادویه تاریخ گذشته حیوانی را جمع‌آوری نمودند. این ادویه‌ها به آمریت مالداری و صحت حیوانی جهت حریق انتقال یافت. همچنین هدایات لازم برای تفکیک ادویه‌های حیوانی از ادویه‌های زراعتی به مسئولین ادویه فروشی‌ها ارائه شد.
این بازدید بخشی از اقدامات نظارتی برای تأمین سلامت حیوانات و نظارت بر کیفیت ادویه‌ها در ولایت بلخ بود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۹:۲۸
Background image

آغاز دور جدید صادرات آلوچه از کندهار به دبی؛ امیدواری به افزایش عواید دهاقین

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۲ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار می‌گویند که با حمایت مالی یک شرکت خصوصی، برای نخستین‌بار روند صادرات آلوچه از کندهار به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۹:۲۴
Background image

آغاز کمپاین مبارزه با آفات نباتی در ولسوالی دره ولایت  پنجشیر

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر کمپاین مبارزه کیمیاوی علیه آفات مورپت‌دار و مور خیمه‌ساز را در ولسوالی دره راه‌اندازی کرده است. 
این کمپاین به‌منظور جلوگیری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۹:۲۴
Background image

در پکتیا برای شماری از خانواده‌های بی‌بضاعت فارم‌های کوچک مرغداری ساخته شد

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۲ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا در تلاش‌های خود، با حمایت مالی مؤسسه اکشن‌اید، برای شماری از خانواده‌های نیازمند در مرکز، ولسوالی. . .

بازگشت به خبرها