سفر معین آبیاری و منابع طبیعی به ولایت لغمان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۱ - ۱۱:۴۸
سفر معین آبیاری و منابع طبیعی به ولایت لغمان

۱۱ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفری به ولایت لغمان با مولوی اختر محمد مزمل، معاون این ولایت، دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، موضوعاتی چون جمع‌آوری و ضبط چوب، جلوگیری از قاچاق آن، و حفظ جنگلات مورد بحث قرار گرفت. معین آبیاری و منابع طبیعی، فرمان ریاست‌الوزرای امارت اسلامی افغانستان در خصوص ضبط چوب و جلوگیری از قطع جنگلات را توضیح داد و تأکید کرد که جنگل‌ها به‌عنوان سرمایه ملی نیاز به حفاظت دارند. وی افزود که حفاظت از جنگلات وظیفه شرعی و ملی مردم و حکومت است.
در این مجلس، رئیس جنگلات، رئیس زراعت لغمان، رئیس شرکت امارتی افغان کارت، قوماندان قطعه سبز، و مشاوران جنگلداری نیز حضور داشته و نظرات خود را در این زمینه ارائه کردند.
مولوی اختر محمد مزمل، معاون والی لغمان، در این دیدار اظهار داشت که اداره محلی لغمان با جدیت و تعهد کامل از جنگلات و سرمایه‌های ملی کشور حفاظت خواهد کرد و همکاری‌های لازم را در این زمینه انجام می‌دهد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۱۵:۴۹
Background image

نزدیک به ۱۷۶ هکتار باغ پسته در بادغیس احیا شد

مسوولان ریاست زراعت بادغیس می‌گویند که پس از روی کار آمدن امارت اسلامی افغانستان، نزدیک به ۱۷۶ هکتار زمین در این ولایت به باغات پسته اختصاص یافته و دوباره احیا شده است.
به گفته آنان،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۱۳:۴۶
Background image

آغاز دور سوم کمپاین واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در تخار

۱۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
دور سوم کمپاین واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) در ولایت تخار از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با حمایت سازمان غذا و زراعت ملل متحد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۱۳:۴۵
Background image

ایجاد ۱۹ مرکز آموزشی باغچه‌های خانگی برای ۲۰۰ خانواده زراعت‌پیشه در بدخشان

۱۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری مؤسسه «ریشه جهانی برای زندگی» ، از طریق پروژه باغچه‌های خانگی، برای ۲۰۰ خانواده زراعت‌پیشه در ولسوالی‌های شهدا،. . .

بازگشت به خبرها