توزیع پول نقد در برابر کار برای ۱۰۰ نفر در ولسوالی کشک کهنه

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۵ - ۱۱:۱
توزیع پول نقد در برابر کار برای ۱۰۰ نفر در ولسوالی کشک کهنه

۵ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری، مالداری و اراضی ولایت هرات با همکاری موسسه ولدویژن، توزیع قسط دوم پول نقد در برابر کار را در ولسوالی کشک کهنه نظارت کرد.
این پروژه که بخشی از برنامه "پاسخگوی مشترک به وضعیت افغانستان" است، به هدف حمایت از خانواده‌های نیازمند و تقویت وضعیت معیشتی در این منطقه اجرا می‌شود.
در این مرحله، برای ۱۰۰ نفر از مستفدین قریه‌های خواجه شهاب سادات، رئیس عبدالباری، خم کج و بازار کهنه، مبلغ ۹۳۴۲ افغانی به هر نفر توزیع شد. این مستفدین پیش از این توسط مدیریت عمومی خدمات زراعتی سروی و شناسایی شده بودند.
ریاست زراعت ولایت هرات از اجرای موفقانه این برنامه خبر داده و تأکید کرده است که این تلاش‌ها به منظور کاهش مشکلات اقتصادی مردم در مناطق مختلف ادامه خواهد یافت.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۳:۲۵
Background image

آغاز توزیع تجهیزات خدمات وترنری برای ۱۰ واحد خدماتی در ولایت غور


۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور به همکاری موسسه افغان اید، برنامه توزیع وسایل و تجهیزات خدمات وترنری را برای ۱۰ واحد خدمات وترنری و کلینیک‌های حیوانی در. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۳:۲۲
Background image

راهنمایی مالداران در مورد وقایه امراض حیوانی در ولسوالی شتل پنجشیر


۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر به قریه دهکلان  ولسوالی شتل آن ولایت رفته و برای مالداران این قریه برنامه آگاهی‌دهی در مورد وقایه و کنترول امراض. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۸:۹
Background image

افتتاح کار ساخت کمپلکس تجارتی و زراعتی در زابل با سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیون افغانی

۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کار ساخت یک کمپلکس «تجارتی، زراعتی و مالداری» با سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیون افغانی از سوی سکتور خصوصی در ولسوالی شاجوی ولایت زابل افتتاح شد.
این پروژه با حضور مولوی. . .

بازگشت به خبرها