دیدار رئیس زراعت ولایت کندز با ولسوال ولسوالی قلعه ذال و بحث در مورد حفاظت از جنگلات

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۳ - ۹:۵۳
مولوی محراب الدین بلال، رئیس زراعت ولایت کندز، با ولسوال ولسوالی قلعه ذال در دفتر کاری خود دیدار نمود. در این دیدار که قومندان امنیه و مدیر خدمات زراعتی ولسوالی قلعه ذال نیز حضور داشتند، وضعیت جنگلات و چالش‌های مربوط به غصب زمین‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

مولوی محراب الدین بلال، رئیس زراعت ولایت کندز، با ولسوال ولسوالی قلعه ذال در دفتر کاری خود دیدار نمود. در این دیدار که قومندان امنیه و مدیر خدمات زراعتی ولسوالی قلعه ذال نیز حضور داشتند، وضعیت جنگلات و چالش‌های مربوط به غصب زمین‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
هدف از این نشست تقویت همکاری‌ها جهت حفاظت از منابع طبیعی و جلوگیری از تصرف غیرقانونی زمین‌های امارتی بود. رئیس زراعت کندز در این جلسه تأکید کرد که جنگلات یکی از منابع حیاتی منطقه است و باید به‌طور مؤثر از آن‌ها حفاظت شود. وی همچنین اعلام کرد که برنامه‌های آموزشی و آگاهی‌دهی برای ساکنان محلی راه‌اندازی خواهد شد تا اهمیت حفظ جنگلات و آثار منفی غصب زمین‌ها به آن‌ها انتقال یابد.
در ادامه، ولسوال قلعه ذال از آمادگی کامل ادارات محلی جهت همکاری با ریاست زراعت در این زمینه اطمینان داد و اظهار داشت که جلوگیری از غصب زمین‌ها و حفاظت از جنگلات اولویت برنامه‌های ولسوالی قرار دارد. طرفین بر ضرورت اتخاذ تدابیر جدی برای مقابله با این چالش‌ها تأکید کرده و بر همکاری مشترک در این زمینه توافق نمودند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۵۱
Background image

آغاز کمپاین کنترول امراض و آفات نباتی در ولسوالی رخه

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در  ولسوالی رخه کمپاین کنترول و جلوگیری از امراض و آفات نباتی را در شماری از قریه‌جات این ولسوالی آغاز کرد.
این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۹
Background image

دیدار رئیس زراعت پنجشیر با مسئول کمیته صلیب سرخ پیرامون تداوم همکاری‌ها در بخش زراعت

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری در یک دیدار رسمی با هدایت‌الله ساحل مسئول کمیته صلیب سرخ و هیئت همراهش در مقر این ریاست دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۸
Background image

سفر هیئت تخنیکی به کندز برای سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایات شمالی کشور، پس از ولایت بغلان به ولایت کندز سفر کرد. 
این هیئت به رهبری. . .

بازگشت به خبرها