۳۱ هزار و۵۰۰ قطعه مرغ در دو ولسوالی ولایت کاپیسا توزیع می گردد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۹/۴ - ۱۳:۵۶
۳۱ هزار و۵۰۰ قطعه مرغ در دو ولسوالی ولایت کاپیسا توزیع می گردد

۴ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از جریان قرنطین ۳۱ هزارو۵۰۰ قطعه مرغ نظارت نمودند که در آینده برای فامیل‌‌های نیازمند دو ولسوالی توزیع می‌گردد.
در این فعالیت داکتر عبدالخلیل رحمانی آمرخدمات مالداری و صحت حیوانی، داکتر عبدالحميد مبارز مدیر مرغداری و فضل الرحمن رحمانی مدیر عمومی ترویج مالداری، کارمندان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، مسول ولایتی موسسه کمیته ناروی برای افغانستان و مسول شرکت قراردادی نصیر جمشیدی حضور داشتند.
این مرغ‌ها قرنطین شده تحت عنوان پروژه حفاظت از معیشت مبتنی برمالداری برای 1050 فامیل مستحق وبی بضاعت در ولسوالی‌های حصه اول کوهستان و نجراب توزیع می‌گردد. هدف از این نظارت حصول اطمینان از وضع قرنطین درست و صحتمند بودن مرغ‌های تخمی می‌باشد.
این بسته‌های کمکی مرغداری شامل ۲۷ قطعه مرغ‌های تخمی، ۳قطعه خروس  وسایل ساختمانی مرغانچه، ۲خاده گادر کلکین و دروازه ،۳عدد آبخوره ،۳ عدد دانه خوره و۱۵۰ کیلو جیره مرغ می‌باشد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۳۰
Background image

امضای ۷۴ تفاهم‌نامه به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیون دالر در نمایشگاه زراعت و مالداری افغانستان

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هم‌زمان با اختتام نمایشگاه بین الملی زراعت و مالداری افغانستان در کابل، خان‌محمد فروتن رئیس اتاق زراعت و مالداری افغانستان، از امضای ۷۴ تفاهم‌نامه به ارزش بیش از ۲۰۰. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۶
Background image

توزیع ۹۳۰ قطعه مرغ تخمی برای ۳۱ خانواده در دایکندی

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری مؤسسه «مجادله بر ضد گرسنگی»، برای ۳۱ خانواده مستحق در ولسوالی‌های پاتو و سنگتخت و بندر، ۹۳۰ قطعه مرغ تخمی توزیع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۴:۵۷
Background image

بررسی فعالیت‌های ریاست زراعت تخار از سوی معین مالی و اداری وزارت زراعت

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایت تخار با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار کرده و گزارش فعالیت‌های. . .

بازگشت به خبرها