جلسه‌ای جهت بررسی چگونگی انتقال زمین به وزارت ترانسپورت برگزار شد 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۸/۲۰ - ۱۴:۳۲
جلسه‌ای جهت بررسی چگونگی انتقال زمین به وزارت ترانسپورت برگزار شد 

۲۰ عقرب ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه‌ای‌ به منظور  بررسی چگونگی انتقال زمین‌ به وزارت ترانسپورت در ۲۹  ولایت کشور جهت ساخت ایستگاه‌های کوچک و بزرگ، در ریاست اراضی وزارت زراعت برگزار گردید. 
در این جلسه ملاعبدالرحمن رحمانی رئیس اراضی، مولوی سعید الرحمن مظهری رئیس عمومی جیودیزی و کدستر، ملا ضیاء الحق ضیاء رئیس تصفیه و تثبیت حق مالکیت، شاه جهان جلات رئیس انسجام پروژه‌های استملاکی، انجنیر رستم حفیظیار رئیس پلانگذاری، تحقیق و تطبیق پروژه‌های وزارت ترانسپورت، مولوی المظهری مشاور حقوقی مقام وزارت ترانسپورت، فردوس ملک خیل مشاورحقوقی ریاست اراضی و یک تعداد از مسوولان بخش‌های مختلف ریاست اراضی اشتراک داشتند.
ابتدا انجنیر رستم حفیظ‌‌‌‌‌یار رئیس پلانگذاری، تحقیق و تطبیق پروژه‌های وزارت ترانسپورت صحبت نموده خواستار انتقال زمین به‌منظور اعمار ترمینال مسافربری و باربری، تیرپارکها و دروازه‌های الکترونیکی در ۲۹ ولایات کشور از جانب ریاست عمومی اراضی به وزارت ترانسپورت گردیدند.
متعاقبأ ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس  ریاست اراضی صحبت نموده و به‌منظور سروی دقیق و همچنان تثبیت و مشخص نمودن زمین‌های مورد نظر هیئت مختلط از ریاست اراضی، وزارت ترانسپورت و کارمندان ولایات را موظف ساخت تا به ولایات رفته فعالیت‌ شان را در این زمینه آغاز نمایند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۸
Background image

افتتاح برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر در غور

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری یک نهاد همکار، برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر را در ساحه واترشید قریه پوزه‌لیچ مربوط مرکز فیروزکوه افتتاح کرد.
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۷
Background image

سروی و شناسایی دهقانان مستحق برای دریافت تخم سبزیجات و مواد غذایی در دایکندی

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک نهاد خیریه، روند سروی و شناسایی شماری از دهقانان و خانواده‌های آسیب‌دیده از حوادث طبیعی را در ولسوالی‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع ۸ عراده موترسایکل برای کارمندان عشر و زکات در پنجشیر

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر، ۸ عراده موترسایکل را به هدف تسهیل امور کاری کارمندان عشر و زکات ولسوالی‌های این ولایت توزیع نمود.
این موترسایکل‌ها که از سوی وزارت. . .

بازگشت به خبرها