یک‌هزار و شش‌صد جریب زمین در ولسوالی بلخ تحت پوشش آبیاری قرار گرفت

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۶/۱۲ - ۱۵:۴۲
یک‌هزار و شش‌صد جریب زمین در ولسوالی بلخ تحت پوشش آبیاری قرار گرفت

۱۲ سنبله ۱۳۹۸
با بازسازی شبکه آبیاری «آسیا قوناق» در یکی از روستاهای دور افتاده‌ی ولسوالی بلخ ولایت بلخ، یک‌هزار و شش‌صد جریب زمین زراعتی در این روستا تحت پوشش آبیاری قرار گرفته است.
این شبکه آبیاری که دو کیلومتر طول دارد، با هزینه هفت‌میلیون و ۲۶۰ هزار افغانی از طریق پروژه تنظیم آب در مزرعه مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری بازسازی شده است. با بازسازی این شبکه، یک‌هزار و شش‌صد جریب زمین تحت پوشش آبیاری قرار گرفته و سه‌هزار و چهارصد تن از باشندگان محل از آن مستفید می‌شوند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۷:۹
Background image

بازدید رییس غله‌جات وزارت زراعت از فارم تحقیقاتی بغلان


۱۳ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی مصباح‌الدین مستعین رییس غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی عبدالکریم حذیفه رییس زراعت بغلان، با حضور شماری از کارمندان ریاست زراعت از فارم. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۷:۳
Background image

جلسه هماهنگی پیرامون تثبیت حق مالکیت زمین و استملاک پروژه‌های د افغانستان برشنا شرکت برگزار شد


۱۳ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ریاست انسجام پروژه‌های استملاکی اداره اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، جلسه‌ای با حضور مسوولان د افغانستان برشنا شرکت وزارت انرژی و آب و آمرین بخش‌های تصفیه و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع مرغ تخم‌گذار و وسایل مرغ‌پروری برای خانواده‌های بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۶۳۰ قطعه مرغ تخم‌گذار همراه با ۲۱۰۰ کیلوگرام خوراکه غنی‌شده و وسایل ساخت مرغانچه برای ۲۱. . .

بازگشت به خبرها