یک‌هزار و شش‌صد جریب زمین در ولسوالی بلخ تحت پوشش آبیاری قرار گرفت

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۶/۱۲ - ۱۵:۴۲
یک‌هزار و شش‌صد جریب زمین در ولسوالی بلخ تحت پوشش آبیاری قرار گرفت

۱۲ سنبله ۱۳۹۸
با بازسازی شبکه آبیاری «آسیا قوناق» در یکی از روستاهای دور افتاده‌ی ولسوالی بلخ ولایت بلخ، یک‌هزار و شش‌صد جریب زمین زراعتی در این روستا تحت پوشش آبیاری قرار گرفته است.
این شبکه آبیاری که دو کیلومتر طول دارد، با هزینه هفت‌میلیون و ۲۶۰ هزار افغانی از طریق پروژه تنظیم آب در مزرعه مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری بازسازی شده است. با بازسازی این شبکه، یک‌هزار و شش‌صد جریب زمین تحت پوشش آبیاری قرار گرفته و سه‌هزار و چهارصد تن از باشندگان محل از آن مستفید می‌شوند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۳:۲۶
Background image

توزیع مساعدت نقدی برای مهاجرین در ولسوالی کشنده ولایت بلخ

۲۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای ۳۰۰ تن از افراد نیازمند در ولسوالی کشنده ولایت بلخ از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در همکاری موسسات همکار مساعدت نقدی صورت گرفت.
این برنامه از سوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۳:۲۵
Background image

رئیس زراعت کندز با مسئول مؤسسه توانمندسازی اجتماعی افغانستان دیدار کرد

۲۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی نیاز محمد عابد، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، در دفتر کار خود با عبدالبصیر وهاج، مسئول مؤسسه توانمندسازی اجتماعی افغانستان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۲:۴۶
Background image

کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی‌های زیباک، بهارک و وردوج ولایت بدخشان

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی با غرس هزار اصله نهال مثمر شامل چهارمغز، سیب، توت و زردآلو در ولسوالی زیباک ولایت بدخشان برگزار شد. این برنامه تحت پروژه تغییر اقلیم با حمایت مالی. . .

بازگشت به خبرها