آگاهی دهی پیرامون اولویت‌های وزارت زراعت برای کارمندان زراعت بدخشان 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۷/۵ - ۱۵:۳۱
آگاهی دهی پیرامون اولویت‌های وزارت زراعت برای کارمندان زراعت بدخشان 

۵ میزان ۱۴۰۲ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت بدخشان سفر کرده و پیرامون اولویت‌های کاری وزارت زراعت برای کارمندان ریاست زراعت بدخشان برنامه آگاهی دهی برگزار کرده و از آن‌ها خواستند در تطبیق آن تلاش جدی نمایند.
 این برنامه‌ی با حضور  قاری قطب الدین دهنوی رئیس زراعت بدخشان، مولوی مصباح الدین مستعین رئیس اطلاعات و آگاهی عامه، میرویس خوگیانی مشاور مقام وزارت زراعت و کارمندان ریاست زراعت بدخشان برگزار شده بود.
در آغاز مجلس قاری قطب الدین دهنوی  رئیس زراعت بدخشان بر افزایش  دهی تلاش کارمندان تاکید کرده و از کارمندان خواست که مطابق اصول امارت خود را برابر سازند."  تقاضای ما است که متخصصین بیایند همچو برنامه ها راه اندازی نمایند تا معلومات کارمندان بلند رود و بتوانند به مردم بهتر خدمت کنند". 
 در همین حال مولوی مصباح الدین مستعین رئیس اطلاعات و آگاهی عامه  و سخنگوی وزارت زراعت پیام رهبری امارت اسلامی  را در راستای انکشاف زراعت، مالداری، آبیاری و منابع طبیعی بیان کرده اضافه کرد "پیام امیرالمومنین و وزیر زراعت را به شما آورده ایم، امیر المومنین شخص مهربان، مشفق و  دلسوز به افغانستان و مردمش است و متعهد بر خدمت گزاری برای ملت است که به همین منظور حال آمده‌ایم که بگوئیم  چگونه می‌توانیم به مردم خدمت کنیم، هر کدام ما باید بخاطر انکشاف وطن طرح داشته باشیم، برنامه داشته باشیم،  چطور وطن را جور کرده می‌توانیم، از تجربه مردم استفاده کنیم و تجارب خود را به مردم برسانیم، سطح آگاهی دهقانان و باغداران را بلند ببریم، به مسوولیت های خود متوجه باشیم" 
میرویس خوگیانی مشاور مقام وزارت زراعت در مورد اولویت‌های کاری وزارت زراعت با توجه به امکانات و فرصت‎‌های موجود سخن زده افزود"با توجه به امکانات موجود نیاز است که کارهای خود را اولویت بندی کنیم، بدخشان ولایت مناسبت برای کشت و توسعه نباتات طبی می‌باشد، کوشش کنید بالای کشت هنگ، شیرین بویه، زیره و باغداری کار کنید همچنان بالای تهیه مواد غذای چون گندم جواری برنج کار کنید از نباتات استراتژیک افغانستان است‌".

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی شکر دره ولایت کابل

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
 به ادامه روند تطبیق کمپاین نهال شانی در ولسوالی های مختلف کابل این کمپاین در ولسوالی شکر دره ولایت کابل تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است»  از سوی مدیریت عمومی خدمات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

در ولسوالی جغتو ولایت میدان وردک برای ایجاد باغ‌های شفتالو و گیلاس، نهال‌ها به باغداران توزیع شد

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک، با همکاری مؤسسه افغان صلح‌ساز، در ولسوالی جغتو و در چندین روستا، به منظور ایجاد باغ‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۰:۱۳
Background image

ریاست زراعت ولایت ننگرهار: حدود ۳۷ هزار جریب زمین به کشت بوته‌های تیلی اختصاص یافته است

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و ریاست عمومی اداره امور با رییس زراعت ولایت ننگرهار مولوی عبدالستار محمد، در ولایت ننگرهار دیدار. . .

بازگشت به خبرها