نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در ریاست زراعت ولایت کندز برگزار شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۷/۱ - ۱۵:۳
نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در ریاست زراعت ولایت کندز برگزار شد

 ۱ میزان ۱۴۰۲ هـ.ش 
نمایشگاه محصولات زراعتی به حمایت مالی دفتر اجتماعی و انکشافی راه نوین و به همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندز برگزار شد که این نمایشگاه شامل برنامه انکشاف تشبثات زراعتی به هدف توان‌مند سازی اقتصاد خانواده‌ها می‌باشد. 
در افتتاح این نمایشگاه  مولوی امان الله حسن ریس زراعت، آبیاری و مالداری دستاوردهای یک سال اخیر ریاست زراعت و مالداری را خدمت اشتراک کننده گان تقدیم نموده افزود" از طریق ریاست زراعت ولایت کندز برای  555 هزار و 145 دهاقین  گندم بذری، کود های کیمیاوی، خوراک حیوانی، ادویه های زراعتی و مالداری، واکسین حیوانات، گاو و بز توزیع شده است".
ریس زراعت ولایت کندز هدف از برگزاری نمایشگاه یک روزه محصولات زراعتی را بازاریابی برای محصولات زراعتی و مالداری ولایت کند یاد کرده افزود" در این نمایشگاه در کنار میوه‌های خشک و تازه، صنایع دستی نیز به نمایش درآمده است و  همچنان در این نمایشگاه یک روزه محصولات مختلف دهقانان از قبیل غله جات، میوه جات، سبزیجات، محصولات مالداری و صنایع دستی به نمایش گذاشته شده است".
در همین حال  ملا نثار احمد نصرت والی ولایت کندز برگزاری چنین نمایشگاه‌ها زراعتی و مالداری را  در رشد اقتصاد دهاقین و مالداران مهم دانسته  و تاکید بر استفاده از محصولات زراعتی و مالدار کرد وی همچنان از تطبیق پروژهای بینادی در بخش زراعت و مالداری ولایت کندز نیز سخن زد.
شرکت کنندگان این نمایشگاه با ابراز خوشحالی از این نمایشگاه گفتند که این گونه نمایشگاه ها باید حداقل دو بار در سال برگزار شود تا مردم بتوانند محصولات ما را بهتر بشناسند و از آن استفاده کنند. این نمایشگاه یک روزه در حالی در ولایت کندز برگزار شد که ۸۰ درصد مردم این ولایت به زراعت و مالداری اشتغال دارند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۵۱
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۷۵ دهقان در ولسوالی نېش کندهار

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار به همکاری تخنیکی مؤسسه NRC و تحت نظارت مسؤولان زراعت و مالداری ولسوالی نېش، برای ۷۵ دهقان این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۴۹
Background image

توزیع پیاز، سیر و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه جوزجان

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه داکار، برنامه توزیع پیاز، سیر و کودهای کیمیاوی را برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه اجرا کرد.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۳۷
Background image

توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی دولت‌آباد بلخ

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی برای بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های بی‌بضاعت، برای ۴۰ خانواده مستحق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ، بزهای شیری توزیع شد.
این برنامه از سوی. . .

بازگشت به خبرها