‎مسوولان موسسه چراغ (LAMP) گزارش فعالیت‌های خویش را به معین زراعت و مالداری وزارت زراعت ارائیه نمودند

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۷/۲۷ - ۸:۳۹
‎د څراځ (LAMP) مؤسسې چارواکو د کرنې وزارت مسلکي مرستیال ته د خپلو فعالیتونو راپور وړاندې کړل

حاجی سید رحیم شاه هاشمی رئیس موسسه انکشاف معیشیت یا چراغ(LAMP)  گزارش فعالیت‌‎های خویش را به مولوی صدراعظم معین زراعت و مالداری  وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ارائیه نمود.
‎این موسسه در بخش‌های زراعت، مالداری، آموزش‌های حرفوی و انکشاف کاروبارهای کوچک شهروندان بی‌بضاعت و بی‌جاشده فعالیت می‌کند.
‎موسسه نامبرده یکی از بخش‌های موسسه پاملرنه می‌باشد که از سال ۲۰۱۸ به این سو در ولایت‌های بلخ، غزنی، کابل، خوست ولایت نموده و قرار است در سال ۲۰۲۳  فعالیت‌هایش را در ولایت‌های پروان، کاپیسا، هرات، کندهار و پکتیا گسترش دهد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۲:۱۲
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی کلکان کابل

۱۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی بهاری تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در ولسوالی کلکان آغاز گردید.
این برنامه با حضور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۲:۵
Background image

توزیع ۱۵۰۰ نهال اصلاح‌شده در ولسوالی چهارکنت بلخ

۱۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایوی در بخش زراعت و باغداری، روند توزیع نهال‌های اصلاح‌شده در قریه سفید چشمه ولسوالی چهارکنت تطبیق گردید.
این برنامه با همکاری مدیریت عمومی خدمات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۲:۱
Background image

اجرای تحقیقات زراعتی در فارم تحقیقاتی دهدادی بلخ

۱۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
در فارم تحقیقاتی زراعتی ولسوالی دهدادی، برنامه‌های مختلف تحقیقاتی به هدف بهبود تولیدات زراعتی و ارزیابی عملکرد نباتات تطبیق می‌گردد.
در این فارم، تحقیقات عملی بالای. . .

بازگشت به خبرها