۸۰۰ بسته‌ی زراعتی برای احیا و ارزش‌افزایی هنگ در بغلان توزیع شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۷ - ۱۵:۸
۸۰۰ بسته‌ی زراعتی برای احیا و ارزش‌افزایی هنگ در بغلان توزیع شد


۷ عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان، از توزیع ۴۰۰ بسته زراعتی برای احیای گیاه هنگ و توزیع ۴۰۰ بسته‌ی دیگر برای ارزش‌افزایی شیره‌ی این گیاه به چهار انجمن حفاظت از چراگاه‌ها خبر داده است.
این بسته‌ها که شامل کراچی دستی، تخم هینگ، کدمن، آب‌پاش، دست‌کش، کلاه، ماسک، سنگ‌بلو، بیل، کلنگ، کارد تیغ‌زنی، کارد جمع‌آوری شیره، سنگ‌دان، چکش، بشکه و لیبل می‌شوند، به ۴۲۰ تن از اعضای انجمن‌های حفاظت از هنگ در پلخمری و ولسوالی دهنه‌ی غوری توزیع شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع مرغ تخم‌گذار و وسایل مرغ‌پروری برای خانواده‌های بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۶۳۰ قطعه مرغ تخم‌گذار همراه با ۲۱۰۰ کیلوگرام خوراکه غنی‌شده و وسایل ساخت مرغانچه برای ۲۱. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع زنبور عسل و وسایل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۲۱۵ صندوق زنبور عسل همراه با وسایل کامل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۵
Background image

توزیع وسایل زنبورداری در ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان با همکاری مؤسسه Soba، برای ۱۰۰ تن از زنبورداران در پنج قریه‌ی چهلان، دوآب، قلعچه، دهن زاب و جوی دختر، وسایل زنبورداری توزیع. . .

بازگشت به خبرها