۵۰۰ بُز و گوسفند و ۹۰۰ کیلو تخم گیاه طبی و غیرطبی به انجمن‌های حفاظت از چراگاه‌ها در غور توزیع شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۹ - ۱۴:۴۲
۵۰۰ بُز و گوسفند و ۹۰۰ کیلو تخم گیاه طبی و غیرطبی به انجمن‌های حفاظت از چراگاه‌ها در غور توزیع شد

۱۹ عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، از توزیع ۳۰۰ گوسفند، ۲۰۰ بُز و هم‌چنین ۷۰۰ کیلوگرام تخم‌ هینگ، زیره و رشقه للمی به به صد تن از دهقانان عضو چهار انجمن فیروزکوه در این ولایت خبر داده است.
این کمک‌ها از طریق پروژه تنظیم همه‌جانبه چراگاه‌ها، جلوگیری از توسعه صحرا و تثبیت ریگ‌های روان به مشارکت جوامع محلی، توزیع شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۵:۲۷
Background image

افتتاح کنفرانس گزارش‌دهی نتایج علمی سالانه انستیتوت تحقیقات زراعتی

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

کنفرانس گزارش‌دهی نتایج علمی سالانه تجارب و تحقیقات ریاست عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی برای سال ۱۴۰۴، با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، روسا،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۴:۴۶
Background image

استعمال روغن زمستانی بر بیش از چهار هزار اصله اشجار مثمر در ولسوالی بگرامی

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

کارمندان بخش حفاظه نباتات و ترویج باغداری ریاست زراعت کابل در ولسوالی بگرامی از تطبیق و استعمال روغن زمستانی بر بیش از چهار هزار اصله اشجار مثمر در قریه‌جات مختلف این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۴:۱۱
Background image

بازدید مسئولان وزارت زراعت از قطعات نمایشی گندم در مهترلام لغمان

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

به‌منظور بررسی روند تطبیق قطعات نمایشی گندم، رییس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها و رییس نظارت و ارزیابی وزارت زراعت با هیأت همراه‌شان از قریه‌جات مهترلام، مرکز ولایت. . .

بازگشت به خبرها