۲۶ فارم در کاپیسا ماهی می‌پرورند

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۲ - ۱۴:۳۵
۲۶ فارم در کاپیسا ماهی می‌پرورند

۲۰ قوس ۱۳۹۹
مسوولان در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا می‌گویند که در این ولایت  ۲۶ فارم ماهی‌پروری در همکاری وزارت زراعت آبیاری و مالداری با سکتور خصوصی تا اکنون ایجاد شده است.
کاپیسا یکی از ولایت‌هایی است که آب‌وهوای مناسب برای پرورش ماهی دارد و تنها امسال ۱۵ متریک تن گوشت ماهی و حدود  ۲۷۰ هزار  جوجه‌ماهی تولید کرده است.
صیاد یکی از مارکیت‌های مناسب برای عرضه ماهی است. در این بازار نه تنها تولید ماهی داخی این ولایت، فروخته می‌شود بلکه از سایر ولایت‌ها و خارج کشور نیز به این بازار ماهی وارد می‌شود.
ماهی صیاد از شهرت و کیفیت خاصی برخوردار است که علاقه‌مندان زیادی دارد و سالانه هزاران تن برای خوردن ماهی صیاد از این محل تفریحی دیدن می‌کنند که زمینه‌های کار را برای شماری از باشنده‌گان این محل فراهم کرده است. این میطان تقاضا، کاپیسا را به بستر مناسبی برای ماهی‌پروری بدل کرده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۸:۳۶
Background image

دیدار هیئت وزارت زراعت افغانستان با والی ادیرنه ترکیه

هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری در جریان سفر به کشور ترکیه ، با والی ادیرنه ترکیه دیدار و گفتگو نمود.
در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۸:۳۰
Background image

دیدار هیئت وزارت زراعت افغانستان با ریاست عمومی تحقیقات زراعت و جنگلات ترکیه

هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری، از ریاست عمومی تحقیقات زراعت و جنگلات وزارت زراعت و جنگلات ترکیه بازدید. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در کابل برگزار شد

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل با حضور نمایندگان ریاست احیا و انکشاف دهات، دفتر یونما، سازمان غذا و زراعت ملل متحد. . .

بازگشت به خبرها