۲۶ فارم در کاپیسا ماهی می‌پرورند

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۲ - ۱۴:۳۵
۲۶ فارم در کاپیسا ماهی می‌پرورند

۲۰ قوس ۱۳۹۹
مسوولان در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا می‌گویند که در این ولایت  ۲۶ فارم ماهی‌پروری در همکاری وزارت زراعت آبیاری و مالداری با سکتور خصوصی تا اکنون ایجاد شده است.
کاپیسا یکی از ولایت‌هایی است که آب‌وهوای مناسب برای پرورش ماهی دارد و تنها امسال ۱۵ متریک تن گوشت ماهی و حدود  ۲۷۰ هزار  جوجه‌ماهی تولید کرده است.
صیاد یکی از مارکیت‌های مناسب برای عرضه ماهی است. در این بازار نه تنها تولید ماهی داخی این ولایت، فروخته می‌شود بلکه از سایر ولایت‌ها و خارج کشور نیز به این بازار ماهی وارد می‌شود.
ماهی صیاد از شهرت و کیفیت خاصی برخوردار است که علاقه‌مندان زیادی دارد و سالانه هزاران تن برای خوردن ماهی صیاد از این محل تفریحی دیدن می‌کنند که زمینه‌های کار را برای شماری از باشنده‌گان این محل فراهم کرده است. این میطان تقاضا، کاپیسا را به بستر مناسبی برای ماهی‌پروری بدل کرده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۱:۸
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۳۶۶۱ دهقان در دایکندی

۴ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO) روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی سیاه و سفید را برای دهقانان این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولسوالی سالنگ پروان

۴ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان به‌منظور افزایش حاصلات گندم و حمایت از دهقانان، روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی را برای ۵۰۰ دهقان در ولسوالی سالنگ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۰:۴۲
Background image

آغاز کمپاین تطبیق واکسین ضد بیماری رابیز در ولایت بادغیس

۴ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس کمپاین تطبیق واکسین ضد بیماری رابیز (سگ‌دیوانه) را به‌منظور جلوگیری از شیوع این بیماری و حفاظت از صحت حیوانات در سطح مرکز و. . .

BACK TO NEWS