۲۴۰ دهقان در بلخ در باره نباتات تیلی آموزش می‌بینند

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۷/۱۰ - ۱۹:۴۱
۲۴۰ دهقان در بلخ در باره نباتات تیلی آموزش می‌بینند

۱۰ میزان ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، ۲۴۰ دهقان را در باره‌ی چگونگی کشت و برداشت پنبه، زغر و کنجد آموزش می‌دهد.

این برنامه‌ آموزشی چهار روزه که به همکاری پروژه حمایت از اولویت ملی دوم مربوط به وزارت زراعت راه‌اندازی شده است، در آن دهقانانی از ولسوالی‌های نهرشاهی، دهدادی، بلخ و شولگره شرکت دارند.
چگونگی جمع‌آوری، طبقه‌بندی، پروسس، بازاریابی و جلوگیری از ضایعات در جریان برداشت، از دیگر موضوعاتی اند که به این دهقانان آموزش داده می‌شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با رئیس و کارمندان ریاست زراعت بادغیس

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت بادغیس با رئیس و کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت دیدار کرد.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

در ۱۶ ولایت کشور ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی ایجاد و تطبیق شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست توسعه غله‌جات و نباتات صنعتی ریاست عمومی ترویج زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در چارچوب برنامه‌های انکشافی و ترویجی سال ۱۴۰۵، ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی را در ۱۶. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۱:۵۵
Background image

جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار برگزار شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار، به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، با حضور نماینده ریاست اقتصاد، آمرین بخش‌های. . .

بازگشت به خبرها