۲۲ شبکه‌ی آبیاری در بادغیس ساخته شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۳ - ۱۴:۳۲
۲۲ شبکه‌ی آبیاری در بادغیس ساخته شد

۳ حوت ۱۳۹۹
پروژه رشد زراعت و انکشاف روستایی یا «CBARD» که زیر چتر وزارت زراعت، آبیاری و مالداری فعالیت می‌کند، در ولایت بادغیس ۲۲ شبکه آبیاری در بادغیس ساخته است.
این ۲۲ شبکه‌ی آبیاری در ولسوالی‌های جوند، غورماچ، قادس و بالامرغاب ولایت بادغیس به ارزش بیش از ۴۳ میلیون افغانی ساخته شده است.
با ساخت این شبکه‌های آبیاری در حدود ۶۷۵ هکتار زمین زراعتی آبیاری شده است. پروژه یادشده‌ی وزارت زراعت در سال ۱۴۰۰ نیز در نظر دارد که ۱۰ شبکه آبیاری در ولسوالی‌های جوند، غورماچ و بالامرغاب ولایت بادغیس بسازد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی در ولسوالی شتل پنجشیر

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی «مور پت‌دار (خیمه‌ساز)» در حوزه چیلانک ولسوالی شتل خبر می‌دهد.
به اساس معلومات، این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۳:۲
Background image

برگزاری نشست مهم با دفتر «داکار» در کندز پیرامون تطبیق و پیشرفت پروژه‌های انکشافی زراعتی

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، مولوی نیاز محمد عابد، در دیدار با دادالله، مسئول دفتر «داکار» برای زون شمال و شمال‌شرق، پیرامون پروژه‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۲:۱۹
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ در سرپل و پاک‌سازی بیش از ۶۰۰ هکتار زمین

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ در این ولایت خبرداده و می گویند که بیش از 600 هکتار زمین از وجود ملخ پاک‌سازی شده است.
به. . .

بازگشت به خبرها