۲۲ شبکه‌ی آبیاری در بادغیس ساخته شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۳ - ۱۴:۳۲
۲۲ شبکه‌ی آبیاری در بادغیس ساخته شد

۳ حوت ۱۳۹۹
پروژه رشد زراعت و انکشاف روستایی یا «CBARD» که زیر چتر وزارت زراعت، آبیاری و مالداری فعالیت می‌کند، در ولایت بادغیس ۲۲ شبکه آبیاری در بادغیس ساخته است.
این ۲۲ شبکه‌ی آبیاری در ولسوالی‌های جوند، غورماچ، قادس و بالامرغاب ولایت بادغیس به ارزش بیش از ۴۳ میلیون افغانی ساخته شده است.
با ساخت این شبکه‌های آبیاری در حدود ۶۷۵ هکتار زمین زراعتی آبیاری شده است. پروژه یادشده‌ی وزارت زراعت در سال ۱۴۰۰ نیز در نظر دارد که ۱۰ شبکه آبیاری در ولسوالی‌های جوند، غورماچ و بالامرغاب ولایت بادغیس بسازد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها