۲۰۰ تُن تخم اصلاح‌شده‌ی گندم و کود به دهقانان سمنگان توزیع می‌شود

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۹ - ۹:۳۰
۲۰۰ تُن تخم اصلاح‌شده‌ی گندم و کود به دهقانان سمنگان توزیع می‌شود

۱۸ عقرب ۱۳۹۹
روند توزیع ۲۰۰ متریک تن تخم اصلاح‌شده‌ی گندم و کود کیمیایی به یک‌هزار دهقان در ولایت سمنگان آغاز شده است.
محمدرحمن ارغندیوال رییس زراعت، مالداری و آبیاری ولایت سمنگان، می‌گوید که ۵۰ متریک تن تخم اصلاح‌شده گندم، ۵۰ متریک‌ تن کود کیمیایی سیاه و ۱۰۰ متریک تن کود کیمیایی سفید، به صورت سب‌سایدی به دهقانان توزیع می‌شود.  تنها ۴۰ درصد هزینه‌ی این تخم‌های اصلاح‌شده توسط دهقانان و ۶۰ درصد دیگر توسط وزارت زراعت پرداخت می‌شود.
رییس زراعت سمنگان افزود که هدف از توزیع تخم‌های اصلاح‌شده زمینه‌سازی برای افزایش حاصلات  گندم است.
او گفت «این تخم‌های اصلاح‌شده بر اساس تجربه در سال‌های گذشته در خود کشور تولید و تکثیر گردیده که به خاک و‌ هوای کشور مطابقت داشته و نسبت به دیگر تخم‌های گندم حاصل بیش‌تر می‌دهد.»

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۲۴
Background image

انتقال زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به وزارت سرحدات، اقوام و قبایل

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
در جلسه‌ای که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی محمد فاروق امرخیل آمر تبادله اراضی ریاست انتقال و توزیع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۱۰
Background image

افزایش ۱۰ درصدی در حاصلات انگور در لوگر

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر می‌گویند که امسال در مقایسه با سال گذشته حاصلات انگور در این ولایت ۱۰ درصد افزایش یافته است.
. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۱۰
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای دهاقین جوزجان

۲۶ سنبله ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج تخم اصلاح‌شده گندم و بلند بردن سطح حاصلات، برای ۴۳ تن از دهاقین مرکز و ولسوالی‌های تحت پوشش این ولایت تخم. . .

بازگشت به خبرها