۱۷ نهاد حکومتی برای وقایه و کنترول امراض مشترک میان انسان‌ها و حیوانات تفاهم‌نامه امضا کردند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۶/۲۶ - ۱۰:۴۵
۱۷ نهاد حکومتی برای وقایه و کنترول امراض مشترک میان انسان‌ها و حیوانات تفاهم‌نامه امضا کردند

۲۶ سنبله ۱۳۹۸
۱۷ نهاد حکومتی، به شمول وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای وقایه و کنترول امراض زونوز (بیماری‌های مشترک میان انسان و حیوان) تفاهم‌نامه‌ها‌ی همکاری امضا کردند.
هدف از امضای تفاهم‌نامه‌های یادشده، جلوگیری و وقایه در مقابل امراض خطرناک (زونوز) و کنترول این بیماری‌ها است که به شکل طبیعی ازحیوانات فقاریه به انسان‌ها انتقال می‌یابد.
این تفاهم‌نامه‌ها در حضور عبدالله عبدالله رییس اجرایی و با حضور سران ۱۷ نهاد، امضا شد. به نماینده‌گی از وزارت زراعت در این مراسم، حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی شرکت کرده بود.
باید گفت که حکومت متعهد به اجرای تلاش‌های بیش‌تر در این زمینه است تا از شیوع و گسترش امراض مشترک میان انسان‌ها و حیوانات جلوگیری کند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۶
Background image

توزیع نهال و وسایل مربوط به هنگ برای دهاقین در ولسوالی چمتال بلخ


۶ قوس ۱۴۰۴  هـ.‌ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ به همکاری مالی وزارت زراعت برای ۲۰ تن دهاقین پیش‌قدم در ولسوالی چمتال، نهال و بسته‌های زراعتی مرتبط به نبات هنگ توزیع کرد.
بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۲
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای ۱۹۸ مالدار در ولسوالی درزاب جوزجان


۶ قوس ۱۴۰۴ هـ‌.ش
 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان برنامه آموزشی ویژه مالداران را برای ۱۹۸ تن از باشندگان هشت قریه ولسوالی درزاب تدویر کرد.
این برنامه آموزشی با همکاری دفتر پی‌آر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۱:۱۸
Background image

۲۰۰ جریب زمین امارتی در کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی به قرارداد سپرده شد


۶ قوس  ۱۴۰۴ هـ‌.ش 
۲۰۰ جریب زمین امارتی در ساحه شندغر ولسوالی کوهبند ولایت کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی از سوی مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپيسا به شرکت مجاهد مومند. . .

بازگشت به خبرها