۱۷۰ قطعه نمایشی شالی در بلخ ساخته می‌شود

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۳/۲۳ - ۱۴:۴۴

۲۴ جوزا ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، در نظر دارد تا ۱۷۰ قطعه نمایشی شالی به سیستم «ریپا» در این ولایت بسازد.
این قطعات نماشی در ولسوالی‌های شولگر، شورتپه و کلدار ساخته می‌شود. هریک از این قطعات یک جریب زمین وسعت خواهد داشت.
برای دهقانانی که این قطعات نمایشی ساخته می‌شود، امکانات لازم از قبیل تخم، کود کیمیایی، وسایل کشت و خیشاوه به طور رایگان توزیع شده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۵:۲۵
Background image

معین زراعت و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان ملاقات کرد

۱۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امروز در دفتر کارش با شماری از اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان دیدار کرد.

در این نشست که در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۴:۴۸
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۱۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امروز با فبریزیو سیساریتی، معاون سازمان و کوشتوبه دیوالی، مسوول برنامه‌های سازمان خوراک و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۴:۴۵
Background image

بازدید هیأت وزارت زراعت از پروژه‌های مدیریت آب و نهال‌شانی در ولسوالی کنر خاص

۱۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

هیأتی به رهبری رییس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها و رییس نظارت و ارزیابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با تیم تخنیکی‌شان از جریان تطبیق پروژه‌های اعمار چکدم‌ها، ذخیره. . .

بازگشت به خبرها