۱۲ هکتار باغ تجارتی شکرپاره در ارزگان ساخته شده است

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۳۰ - ۱۰:۱
۱۲ هکتار باغ تجارتی شکرپاره در ارزگان ساخته شده است
۲۹ میزان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ارزگان، می‌گوید که امسال ۱۲ هکتار باغ جدید تجارتی شکرپاره در این ولایت ساخته شده است.
این باغ‌ها در شهر ترینکوت مرکز ولایت ارزگان و ولسوالی‌ چوره با هزینه یک میلیون و ۶۰۹هزار و ۸۸۴ افغانی احداث شده است.
برای ترویج و احیای باغ‌های شکرپاره در ارزگان، بسته‌های زراعتی نیز به باغداران توزیع شده است.

 

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۶
Background image

جلسه مسئولین منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای بررسی طرح افزایش و مدیریت عواید برگزار شد

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور مولوی نصرالله مظهری، رئیس تنظیم علفچرها، ملا سراج‌الحق میرویس ذاکری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۴
Background image

۶۲ راس بزهای شیری برای باشنده گان ولایت تخار توزیع می‌شود

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که بزهای شیری پروژه دفتر آغاخان تحت نام‌های CE-LIVE و CRLG، در آینده برای مستفیدین منتخب در ولسوالی‌های کلفگان، فرخار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۲:۱۹
Background image

توزیع ۱۵۰۰ اصله نهال بادام و لوازم آبیاری برای ۷۵ باغدار در ولسوالی خاکجبار کابل

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت کابل با همکاری موسسه شلتر فار لایف، ۱۵۰۰ اصله نهال بادام را برای ۷۵ نفر از باغداران ولسوالی خاکجبار توزیع نمود. 
این باغداران قبلاً مورد سروی قرار. . .

بازگشت به خبرها