۱۲۳هکتار زمین در شبرغان رشقه للمی کشت شد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۸ - ۱۳:۱۱
 ۱۲۳هکتار زمین در شبرغان رشقه للمی کشت شد

۸جدی ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان، می‌گوید که ۱۲۳ هکتار زمین را در دشت سالمزان شبرغان، تخم رشقه للمی کاشته است.
این اقدام به منظور احیای علفچرها، جلوگیری از فرسایش خاک و ازدیاد علف برای تامین خوراک حیوانی به همکاری برنامه ملی تنظیم منابع طبیعی صورت گرفته است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۰:۴۶
Background image

نظارت از جریان کمپاین مجادله کیمیاوی علیه آفت مورپتدار در سه ولسوالی‌ ولایت پروان 

۷  ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان اعلام کرد که از جریان کمپاین مجادله کیمیاوی علیه آفت مورپتدار در ولسوالی‌های شینواری، سیاه‌گرد و سرخ‌پارسا نظارت به‌عمل آمده. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۵۱
Background image

آغاز کمپاین کنترول امراض و آفات نباتی در ولسوالی رخه

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در  ولسوالی رخه کمپاین کنترول و جلوگیری از امراض و آفات نباتی را در شماری از قریه‌جات این ولسوالی آغاز کرد.
این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۹
Background image

دیدار رئیس زراعت پنجشیر با مسئول کمیته صلیب سرخ پیرامون تداوم همکاری‌ها در بخش زراعت

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری در یک دیدار رسمی با هدایت‌الله ساحل مسئول کمیته صلیب سرخ و هیئت همراهش در مقر این ریاست دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار. . .

بازگشت به خبرها