یک سردخانه معیاری در ولسوالی انجیل افتتاح شد

naim.rezai
چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۲ - ۱۵:۱۵
یک سردخانه معیاری در ولسوالی انجیل افتتاح شد

۱۲ جوزای ۱۴۰۰
حشمت‌‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفری به ولایت هرات، با حضور سید وحید قتالی والی هرات، یک سردخانه میعاری را در ولسوالی انجیل این ولایت افتتاح کرد.
این سردخانه به مساحت هشت‌صد مترمربع توسط شرکت خصوصی «عزیز ظهور» ساخته شده است.
حشمت‌الله غفوری در مراسم بهره‌برداری این سردخانه گفت: «احداث سردخانه‌ها از سوی سکتور خصوصی یک گام مهم در راستای حمایت و کمک به باغداران می‌باشد.» آقای غفوری افزود: «سکتور خصوصی باید با دولت همکار باشد زیرا دولت به تنهایی نمی‌تواند نیازمندی‌های دهقانان را برآورده کند. امیدوارم که تاجران دیگر نیز در این عرصه توجه کنند.»
این سردخانه که با ۴۱۵هزار دالر ساخته شده، ظرفیت نگهداری یک‌هزار و هشت‌صد متریک تُن میوه تازه را دارد. بخشی از میوه‌جات تازه از مرکز ولایت هرات و ولسوالی انجیل در آن نگهداری خواهد شد.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری نیز برنامه گسترده‌ی را به منظور احداث سردخانه‌های جدید صفرانرژی از سال گذشته به این سو روی دست گرفته و تاکنون صدها سردخانه صفرانرژی به منظور نگهداری میوه‌جات تازه و جلوگیری از فاسد آن در مناطق مختلف کشور ساخته است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل کاری برای ۱۴۷ دهقان در ولسوالی شکردره کابل

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکردره با همکاری و حمایت مؤسسه (دبلیو اچ اچ)، برای ۱۴۷ دهقان سبزی‌کار یک مقدار تخم سبزیجات و وسایل کاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۵
Background image

سفر هیئت تخنیکی به ولایت تخار به منظور سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هدف سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایت‌های شمالی کشور، پس از ولایت‌های بغلان و کندز. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۴
Background image

کمپاین گسترده برای جلوگیری از بیماری کانگو در زون شرق؛ نُه هزار حیوان معالجه می‌شوند

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار و با همکاری مالی و تخنیکی اداره غذا و زراعت ملل متحد (فائو) و سازمان صحی جهان (دبلیو اچ او)،. . .

بازگشت به خبرها