یک سردخانه معیاری در ولسوالی انجیل افتتاح شد

naim.rezai
چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۲ - ۱۵:۱۵
یک سردخانه معیاری در ولسوالی انجیل افتتاح شد

۱۲ جوزای ۱۴۰۰
حشمت‌‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفری به ولایت هرات، با حضور سید وحید قتالی والی هرات، یک سردخانه میعاری را در ولسوالی انجیل این ولایت افتتاح کرد.
این سردخانه به مساحت هشت‌صد مترمربع توسط شرکت خصوصی «عزیز ظهور» ساخته شده است.
حشمت‌الله غفوری در مراسم بهره‌برداری این سردخانه گفت: «احداث سردخانه‌ها از سوی سکتور خصوصی یک گام مهم در راستای حمایت و کمک به باغداران می‌باشد.» آقای غفوری افزود: «سکتور خصوصی باید با دولت همکار باشد زیرا دولت به تنهایی نمی‌تواند نیازمندی‌های دهقانان را برآورده کند. امیدوارم که تاجران دیگر نیز در این عرصه توجه کنند.»
این سردخانه که با ۴۱۵هزار دالر ساخته شده، ظرفیت نگهداری یک‌هزار و هشت‌صد متریک تُن میوه تازه را دارد. بخشی از میوه‌جات تازه از مرکز ولایت هرات و ولسوالی انجیل در آن نگهداری خواهد شد.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری نیز برنامه گسترده‌ی را به منظور احداث سردخانه‌های جدید صفرانرژی از سال گذشته به این سو روی دست گرفته و تاکنون صدها سردخانه صفرانرژی به منظور نگهداری میوه‌جات تازه و جلوگیری از فاسد آن در مناطق مختلف کشور ساخته است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۱۵
Background image

انتقال زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به وزارت ارشاد، حج و اوقاف

۱۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست استملاک و اسکان مجدد ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری رئیس استملاک و اسکان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۱۳
Background image

توزیع تجهیزات زنبورداری در ولسوالی چهاردره ولایت کندز

۱۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز با همکاری دفتر داکار، تجهیزات ضروری زنبورداری را به شماری از زنبورداران ولسوالی چهاردره این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۱۲
Background image

ارائه گزارش فعالیت‌های ریاست عمومی عشر و زکات و ریاست امور کارکنان به معین مالی و اداری وزارت زراعت

۱۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست عمومی عشر و زکات و ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری طی نشست‌های جداگانه، پلان‌ها و گزارش فعالیت‌های سال ۱۴۰۴ را به مولوی نورالدین‌عمیر. . .

بازگشت به خبرها