یک سردخانه معیاری در ولسوالی انجیل افتتاح شد

naim.rezai
چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۲ - ۱۵:۱۵
یک سردخانه معیاری در ولسوالی انجیل افتتاح شد

۱۲ جوزای ۱۴۰۰
حشمت‌‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفری به ولایت هرات، با حضور سید وحید قتالی والی هرات، یک سردخانه میعاری را در ولسوالی انجیل این ولایت افتتاح کرد.
این سردخانه به مساحت هشت‌صد مترمربع توسط شرکت خصوصی «عزیز ظهور» ساخته شده است.
حشمت‌الله غفوری در مراسم بهره‌برداری این سردخانه گفت: «احداث سردخانه‌ها از سوی سکتور خصوصی یک گام مهم در راستای حمایت و کمک به باغداران می‌باشد.» آقای غفوری افزود: «سکتور خصوصی باید با دولت همکار باشد زیرا دولت به تنهایی نمی‌تواند نیازمندی‌های دهقانان را برآورده کند. امیدوارم که تاجران دیگر نیز در این عرصه توجه کنند.»
این سردخانه که با ۴۱۵هزار دالر ساخته شده، ظرفیت نگهداری یک‌هزار و هشت‌صد متریک تُن میوه تازه را دارد. بخشی از میوه‌جات تازه از مرکز ولایت هرات و ولسوالی انجیل در آن نگهداری خواهد شد.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری نیز برنامه گسترده‌ی را به منظور احداث سردخانه‌های جدید صفرانرژی از سال گذشته به این سو روی دست گرفته و تاکنون صدها سردخانه صفرانرژی به منظور نگهداری میوه‌جات تازه و جلوگیری از فاسد آن در مناطق مختلف کشور ساخته است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۵۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان در دفتر کارش دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، پیرامون. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۵۰
Background image

در ولایت دایکندی پروژه احداث چکدم و حفر چاله با اشتغال‌زایی برای ۹۴۹ تن تطبیق شد

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

در ولسوالی‌های شهرستان، میرامور و نیلی مرکز ولایت دایکندی پروژه احداث چکدم و حفر چاله با هدف ذخیره و مدیریت آب‌های سطح‌الارضی، تقویت منابع آبی و کاهش اثرات تغییرات. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۴:۵۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسؤولان برنامه انکشافی سازمان ملل متحد پیرامون تطبیق پروژه‌های جدید

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  با فهاد بنگیش  مسؤول برنامه‌های انکشافی سازمان ملل متحد (یو. ان. دی. پی) و هیأت همراهش دیدار. . .

BACK TO NEWS