یک سردخانه معیاری در ولسوالی انجیل افتتاح شد

naim.rezai
چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۲ - ۱۵:۱۵
یک سردخانه معیاری در ولسوالی انجیل افتتاح شد

۱۲ جوزای ۱۴۰۰
حشمت‌‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفری به ولایت هرات، با حضور سید وحید قتالی والی هرات، یک سردخانه میعاری را در ولسوالی انجیل این ولایت افتتاح کرد.
این سردخانه به مساحت هشت‌صد مترمربع توسط شرکت خصوصی «عزیز ظهور» ساخته شده است.
حشمت‌الله غفوری در مراسم بهره‌برداری این سردخانه گفت: «احداث سردخانه‌ها از سوی سکتور خصوصی یک گام مهم در راستای حمایت و کمک به باغداران می‌باشد.» آقای غفوری افزود: «سکتور خصوصی باید با دولت همکار باشد زیرا دولت به تنهایی نمی‌تواند نیازمندی‌های دهقانان را برآورده کند. امیدوارم که تاجران دیگر نیز در این عرصه توجه کنند.»
این سردخانه که با ۴۱۵هزار دالر ساخته شده، ظرفیت نگهداری یک‌هزار و هشت‌صد متریک تُن میوه تازه را دارد. بخشی از میوه‌جات تازه از مرکز ولایت هرات و ولسوالی انجیل در آن نگهداری خواهد شد.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری نیز برنامه گسترده‌ی را به منظور احداث سردخانه‌های جدید صفرانرژی از سال گذشته به این سو روی دست گرفته و تاکنون صدها سردخانه صفرانرژی به منظور نگهداری میوه‌جات تازه و جلوگیری از فاسد آن در مناطق مختلف کشور ساخته است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS