گفت‌وگوی وزیر زراعت با شارژدافیر سفارت امریکا در کابل

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۳ - ۱۴:۴۷
گفت‌وگوی وزیر زراعت با شارژدافیر سفارت امریکا در کابل


۱۳ قوس ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امروز از طریق تماس ویدیویی با راس ویلسن، شارژدافیر سفارت امریکا در کابل صحبت کرد. در این گفت‌وگو، درباره‌ی رشد سکتور زراعت، همکاری میان وزارت زراعت و ایالات متحده امریکا و در عین حال پروژه‌هایی که توسط ایالات متحده در این سکتور تمویل می‌گردد و نیز برنامه‌های آینده، صحبت شد.
وزیر زراعت ضمن تشکر از کمک‌های ایالات متحده در بخش زراعت، برنامه‌ها، پروژه‌ها و پلان‌های آینده‌اش را برای سکتور زراعت با طرف مقابل تشریح کرد.
شارژدافیر سفارت امریکا در کابل، در این گفت‌وگو درباره کارهای‌شان در همکاری با ADF یا صندوق وجهی انکشاف زراعت، که یک بخش کمک‌های آن کشور است و زمینه‌ی قرضه را به دهقانان مساعد می‌سازد، تطبیق پروژه‌های معیشت بدیل و نیز سایر برنامه‌هایی که توسط ایالات متحده تمویل می‌شود، صحبت کرد.
هم‌چنان آقای راس ویلسون افزود که در بخش تولید و پروسس میوه‌های تازه افغانستان، باید روی استانداردسازی کار بیش‌تر صورت بگیرد تا زمینه برای صادرات بیش‌تر این محصولات به بازارهای جهانی مساعد گردد.
شارژدافیر سفارت امریکا در افغانستان هم‌چنان درباره‌ی ADF یا صندوق وجهی انکشاف زراعت افغانستان گفت که باید قرضه از طریق این ساختار، به شکل بهتر به فعالان زراعتی داده شود.
در پایان داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری یادآور شد که قرار است درباره‌ی برنامه‌هایی که روی همکاری‌های مشخص تمرکز می‌کند، در آینده نزدیک با طرف مقابل دیدار و صحبت بیش‌تر شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۹ - ۱۴:۲۹
Background image

نشست تخنیکی پیرامون هماهنگی در فعالیت‌ها با برنامه عمران سازمان ملل متحد در وزارت زراعت 

نشست تخنیکی تحت رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت، زراعت، آبیاری و مالداری و حضور مسوولان برنامه عمران سازمان ملل(UNDP) و روسا و مشاوران سکتور زراعت و آبیاری دایر شد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۹ - ۱۲:۳۳
Background image

توزیع ۴۰۰ قطعه فیل مرغ برای ۲۰ فامیل در ولسوالی خاک‌جبار ولایت کابل 

١٩ جمادی الثانی ١٤٤٧ ه ق / ١٩ قوس ١٤٠٤ ه ش 
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در همکاری موسسه شلتر فار لایف برای ٢٠ خانواده نیازمند به تعداد ٤٠٠ قطعه فیل مرغ نوع برنز و کراس را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۹ - ۱۰:۱۸
Background image

نهال‌های تصدیقی ولایت تخار راهی ولایات کابل، کندز و بدخشان شد

 قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، طی سفر کاری به قریه سرای‌سنگ تالقان، از جریان بسته‌بندی و بارگیری نهال‌های تولیدی یکتن از قوریه‌داران که به کابل، کندز و. . .

بازگشت به خبرها