گزارش دهی بنیاد رفاه اسلامی به وزارت زراعت

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۵/۱۰ - ۸:۵۹
کرنې وزارت ته د اسلامي سوکالۍ بنسټ راپور ورکول

۱۰ اسد ۱۴۰۲ ه‍.ش

مسوولان بنیاد رفاه اسلامی گزارش فعالیت‌ها، دستاوردها و پلان‌های کاری خویش را به مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت شریک ساختند.
مسوولان بنیاد رفاه اسلامی (ISLAMIC RELIEF) گزارش کارکردهای خویش را در بخش توزیع بز، خوراکه حیوانی، ایجاد سرپناه برای مردم نیازمند و آموزش محصلان پوهنتون به مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت ارائه نمودند.
آقای عثمانی از این نهاد خواست که در پلان‌های آینده شان فعالیت‌های را در بخش واکسین امراض طبق و کانگو نیز در نظر بگیرند، چون مردم را این امراض تهدید می‌کند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۹:۱۳
Background image

نشست رئیس زراعت بدخشان با مسئول بخش مصونیت غذایی و معیشت دفتر مبارزه با گرسنگی در افغانستان

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی امان‌الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان با عبدالمالک صافی مسئول بخش معیشت و مصونیت غذایی دفتر مبارزه با گرسنگی در افغانستان دیدار کرده و روی موضوعات مهم. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۴۶
Background image

توزیع تجهیزات به کلینیک‌های صحت حیوانی در ولسوالی‌های چهار بولک و چمتال ولایت بلخ

ه رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، برنامه توزیع تجهیزات برای کلینیک‌های صحت حیوانی در ولسوالی‌های چهار بولک و چمتال برگزار شد. 
در این برنامه، چهار کلینیک صحت حیوانی واجد. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی شکر دره ولایت کابل

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
 به ادامه روند تطبیق کمپاین نهال شانی در ولسوالی های مختلف کابل این کمپاین در ولسوالی شکر دره ولایت کابل تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است»  از سوی مدیریت عمومی خدمات. . .

بازگشت به خبرها