کنترول و بررسي از مراکز جمع آوري پشم و کشمیره ولسوالی بغلان مرکزی

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۵/۶ - ۱۵:۳۶
کنترول و بررسي از مراکز جمع آوري پشم و کشمیره ولسوالی بغلان مرکزی

۶ اسد ۱۴۰۳ هـ.ش
 کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان از ۲۶ مرکز جمع آوری پشم و کشمیره که  به همکاري دفتر کمیته هالند براي افغانستان و کمک مالي دفتر دی آی ایجاد شده است کنترول و بررسی کردند.
 آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی به اساس پلان کاری خویش از مراکز جمع آوري پشم و کشمیره مربوط ولسوالی بغلان مرکزی دیدن  نمودند.
مراکز یاد شده پشم و کشمیره را از نزد مالداران خریداری نموده و بعدآ توسط گروپی از خانم ها ان را به تار تبدیل می نمایند.
قابل یاد آوری است که دفتر کمیته هالند براي افغانستان ۳۱۰ پایه ماشین نخریشی را در ولایت بغلان نیز  توزيع نموده اند. که برای خانم‌ها فرصت خوبی کاری مهیا گردیده است که هر خانم روزانه حدود ۴ الی ۵ کیلو پشم را به تار تبدیل می‌نمایند که روزانه ۲۰۰ الی ۳۰۰ افغانی عاید به دست می‌آورند .
آمر خدمات و صحت حیوانی براي مسؤلین مراکز جمع آوري پشم کشمیره در مورد استفاده از محصولات فرعی حیوانات رهنمای لازم را ارایه نمود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۳۷
Background image

توزیع کمک‌های زراعتی و باغداری برای ۱۴۸ دهقان مستحق در ولایت فراه

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جمادى‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه در همکاری با مؤسسه «CHA» و با تمویل برنامه جهانی غذا (WFP)، کمک‌های مختلف زراعتی و باغداری را برای. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۱۲
Background image

آغاز روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم برای ۱۵۰۰ دهقان در ولسوالی کوزکنر ولایت ننگرهار

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جمادى‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار در همکاری با اداره زراعت و غذای سازمان ملل متحد (FAO) و با همکاری تخنیکی مؤسسه "نوی مشورتی و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۴:۲۸
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت بلخ به هدف بررسی علل کاهش نرخ پخته و زیان دهاقین

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور بررسی عوامل کاهش نرخ پخته و یافتن راه‌حل‌های مؤثر برای جلوگیری از زیان دهاقین، مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس توسعه غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در. . .

بازگشت به خبرها