کنترول محصولات حیوانی در بازار ولسوالی شکر دره ولایت کابل

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۹/۲۱ - ۱۲:۱۶
کنترول محصولات حیوانی در بازار ولسوالی شکر دره ولایت کابل

۲۰ قوس ۱۴۰۱ هـ.ش
کارمندان مدیریت عمومی خدمات زراعتی و مالداری ولسوالی شکر دره ولایت کابل از فروشگاه‌های تولید محصولات حیوانی مانند گوشت فروشی‌ها، لبنیات فروشی‌ها نظارت و کنترول بعمل آوردند.
 همچنان برای مالکین فروشگاه‌ها  توصیه‌های ضروری را در بخش‌های فروش محصولات داده‌شد. از سوی دیگر توصیه‌های ضروری در قسمت عرضه خدمات بهتر برای مردم، پاک نگهداشتن محیط، جلوگیری از فروش محصولات فاسد شده بالای مردم داده‌شد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۵:۱۳
Background image

توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای ۳۳ دهقان مستحق در ولسوالی چال تخار انجام شد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از توزیع گندم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۳۳ دهقان مستحق و واجد شرایط در ولسوالی چال این ولایت خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۲:۳۱
Background image

وزارت زراعت آزمون بست‌های سروی کدستر را برگزار کرد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در چوکات ریاست اراضی، آزمون بست‌های مربوط به سروی کدستر «ان.تی.اِی» را برگزار کرد.
در این آزمون نامزادانی شرکت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۹:۵۴
Background image

آغاز برنامه یوریا‌سپری برای درختان در چهار ولسوالی تخار به‌منظور کاهش آفات نباتی

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار برنامه یوریا‌سپری (واکسین‌کردن درختان) را در ولسوالی‌های ورسج، کلفگان، فرخار و تالقان آغاز کرد.
 این برنامه براساس پلان ریاست. . .

بازگشت به خبرها