کمک پول نقد برای ۱۰۰ تن از مالداران ولایت لغمان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۲/۳۱ - ۱۵:۲۸
کمک پول نقد برای ۱۰۰ تن از مالداران ولایت لغمان

۳۱ ثور ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان برای ۱۰۰ تن از مالداران منطقه کرنج شهر مهترلام پول نقد توزیع کرد. این پول در همکاری موسسه DCA فراهم شده بود تا در تهیه مواد خوراکه حیوان مصرف شود.
 برای هر یک از این مالداران مقدار ۲۵۵۰ پول توزیع گردید.
قرار است این پروژه در ولسوالی‌های دولت شاه و بادپش نیز تطبیق گردد و در مجموع از آن ۶۰۰ تن مالدار مستفید میشوند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۸:۴۳
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی در بادام‌باغ کابل


۵ ثور ۱۴۰۵
در چهارمین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی شیرمحمد حاتمی (نمبریک)، رئیس اطلاعات و آگاهی‌عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۷:۲۰
Background image

برگزاری برنامه دیدار تجار با تجار در نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۵ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه دیدار تجار با تجار (B2B) در جریان  سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل برگزار گردید.
این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۶
Background image

تکمیل پروژه اعمار چکدم خاکی در ولسوالی خواجه‌موسی فاریاب

پروژه اعمار یک باب چکدم خاکی در قریه غارتپه مربوط ولسوالی خواجه‌موسی ولایت فاریاب با موفقیت تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد. این پروژه با هدف مدیریت منابع آبی، جلوگیری از فرسایش خاک،. . .

بازگشت به خبرها