کمپین نهال‌شانی در ولايت نيمروز آغاز شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲ - ۱۰:۴۰
کمپین نهال‌شانی در ولايت نيمروز آغاز شد

۲ حوت ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نيمروز، کمپین سراسری نهال‌شانی در این ولایت را با حضور والی صاحب، رییسان ادارات دولتی، متنفذان، جوانان و شهروندان تحت شعار «صلح و سرسبزی» آغاز کرد.
 رشيدالله زلمی رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نيمروز، هدف از راه‌اندای این کمپین را ایجاد فضاهای سبز و زیبایی ولايت نيمروز عنوان کرده است و افزود: «به پیشواز بهار، اهداف ما در این برنامه، تشویق مردم به سهم‌گیری در سرسبزسازی، حفظ و بهبود محیط‌ زیست، کم‌ساختن آلوده‌گی هوا و افزایش زیبایی، بهبود منابع آب و ارتقای ظرفیت به هدف گسترش فرهنگ نهال‌شانی و نهال‌پروری در سطح ولایت نيمروز است.»
رییس زراعت نيمروز می‌گوید که در جریان سال پیش رو قرار است ۴۰ هزار نهال در این ولایت غرس گردد و ریاست زراعت نیز در این کمپین صدها نهال زینتی را طبق طرزالعمل در اختیار ادارات دولتی و مکان‌های عام‌المنفعه جهت سرسبزی و شگوفایی محیط به طور رایگان قرار خواهد داد.
زمريالی احدی والی ولایت نيمروز نیز، در آغاز این کمپین گفت که سهم‌گیری در سرسبزی و آبادی کشور مسوولیت هر شهروند است. او افزود با غرس یک نهال هر شهروند باید پیام صلح، سرسبزی و شادابی را به نمایش بگذارند و برای پیش‌رفت و ترقی کشور تلاش کنند.
 والی نیمروز از مردم خواست تا در ایجاد فضای سبز و زیبایی مناطق‌شان سهم بگیرند. وی گفت: «باید بدانیم که همه‌ی ما طوری‌که در تنفس هوا سهیم هستیم در سرسبزسازی محیط خویش و تولید اکسیجن، زیبایی‌بخشی به ماحول و محیط‌زیست‌مان نیز سهم بگیریم. شاندن، پرورش و مراقبت از نهال زمان زیادی از ما نمی‌گیرد اما زمانی زیادی به‌ما می‌بخشد. ما باید به خود و فرزندان‌مان تعهد داشته باشیم که آینده پُر از زیبایی، سرسبز و سرشار از تازه‌گی به فرزندان‌مان به ارمغان بگذاریم. همه می‌دانیم که تنها تلاش یک‌جانبه کافی نیست بناً مسوولیت انسانی همه‌ی ما این است تا نهال بنشانیم و با گیاهانی که موجودات زنده‌اند مهربان باشیم و آن‌ها را مراقبت و آبیاری کنیم.»

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۸:۵۶
Background image

دیدار هیئت بلندپایه از کانال بزرگ و ملی قوش‌تپه

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی بلندپایه به رهبری مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایات شمالی کشور از جریان کار پروژه بزرگ و ملی کانال قوش‌تپه بازدید نمود و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل کاری برای ۱۴۷ دهقان در ولسوالی شکردره کابل

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکردره با همکاری و حمایت مؤسسه (دبلیو اچ اچ)، برای ۱۴۷ دهقان سبزی‌کار یک مقدار تخم سبزیجات و وسایل کاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۵
Background image

سفر هیئت تخنیکی به ولایت تخار به منظور سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هدف سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایت‌های شمالی کشور، پس از ولایت‌های بغلان و کندز. . .

بازگشت به خبرها